Syksyn 2021 uudet muokattavat hirsitalomallit

Elämän eri vaiheissa täydellisesti palveleva hirsikoti syntyy laadukkaasta suunnittelusta sekä oivaltavista ja ennakoivista tilaratkaisuista, jotka nostavat kotoilun arjen yläpuolelle. Mallistotiimimme suunnittelemissa syksyn uutuusmalleissa korostuvat asiakkaidemme suosikkitoiveet sekä kotien ykkösen* osaaminen ja pitkä kokemus hämmästyttävän toimivien kotien suunnittelusta.

L-malliset pohjaratkaisut olleet kysyttyjä etenkin tiiviisti rakennetuilla taajama-alueilla. Niinpä toimme mallistoomme lisää valinnanvaraa myös L-mallisesta kodista haaveileville asiakkaillemme. Syksyn uudet muuttovalmiit hirsitalomallit tarjoavat ensiluokkaista elämänlaatua, iloa kaikille aisteille ja puhtaan sisäilman autuutta niin aikuistalouksiin, lapsiperheille kuin lemmikkien omistajillekin.

Hirsiuutukaisemme ovat klassisen malliset puolitoistakerroksinen Väre 75/83 yläkertavarauksella, saman mallin yläkerrallinen versio Väre 109/125 sekä yhden kerroksen ja kolmen makuuhuoneen moderni L-pohjainen Aisti 122/132. Mallit on suunniteltu istumaan ja muokkautumaan helposti erilaisiin ympäristöihin ja erilaisten tonttien haasteisiin.

Elämäsi hirsikoti ilman kompromisseja

Hirsi-Kastellin hirsikodit ovat aina muokattavissa asujien toiveiden mukaan. Myös syksyn uutuusmallien pohjaa, sisätiloja ja ulkoasua on helppo räätälöidä yhdessä hirsiasiantuntijoidemme kanssa. Osaavat ammattilaisemme toteuttavat yksilöllisen hirsitalon stressittömästi aina muuttovalmiiksi asti, tai voit myös valita Viittä Vaille Valmis -toimituksen, jos haluat viimeistellä kodin sisätilat itse.

* Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2021/22 SV.

Syksyn 2021 uudet talomallit

Aisti 122/132

Muuttovalmis hirsitalo moderneilla herkuilla ja kysytyllä L-pohjaisella ratkaisulla. Toimiva arki syntyy hyvästä suunnittelusta: Kodin saunasiipi tarjoaa näkösuojaa naapurin suuntaan ja yksityisyyttä omalle pihalle. Eteisessä on talviselta toppatakkirumbalta pelastava apueteinen sekä tilava kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä. Talomalli on erityisen toimiva myös lemmikkien omistajille, sillä kodinhoitohuoneeseen saa erillisen kurapisteen nelijalkaisille ystäville.

Väre 75/83

Hyvin suunniteltu on puoliksi… isompi. Jos perhe kasvaa, tämä koti laajenee perheen mukana toiseen kerrokseen. Kompakti 1,5-kerroksinen talomalli yläkertavarauksella tarjoaa joustavaa asumista ja huoletonta elämänlaatua raikkaiden hirsiseinien suojassa. Harkitut ratkaisut tekevät muuttovalmiista hirsikodista toimivan tilaihmeen, joka vaikuttaa paljon neliöitään avarammalta. Talomalli sopii erityisen hyvin myös vapaa-ajan asunnoksi.

Väre 109/125

Kekseliäät ratkaisut tekevät 1,5 kerroksen hirsikodista neliöitään suuremman tuntuisen. Talomalli sopii hyvin myös vapaa-ajan asunnoksi. Yksinkertaisen tyylikäs yläkaapiton keittiö lisää avaruuden tuntua avoimiin ja valoisiin oleskelutiloihin. Olennaista säilytystilaa tarjoaa oven taakse näkösuojaan piilotettu apukeittiö, jonne voi sijoittaa keittiön tilaa vieviä tärkeyksiä, kuten pakastimen tai jätteiden lajittelun. Isoon kodinhoitohuoneeseen saa oman uloskäynnin.