Kastelli-perhe
Keitä olemme

Taustalla satavuotiaan perheyrityksen kokemus ja intohimo tekemiseen.

Me kastellilaiset kuulumme perheyhtiö Harjavalta Oy -konserniin yhdessä Suomen ostetuimman keittiömerkin, Puustellin sekä kasvavan rakennusliike Lapti Oy:n kanssa. Kotimaisen Harjavalta-konsernin palveluksessa työskentelee nykyisellään n. 1100 henkilöä ja verkostoineen työllistämme noin 2000 henkilöä. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 452 milj. €.

Kun mukaan lasketaan yli 30 000 rakennettua Kastelli-taloa, meitä Kastelli-perheen jäseniä on jo reippaasti päälle 60 000.

Lämpimästi tervetuloa Kastelli-perheeseen kanssamme!

Historia
Kastelli-kodit rakentuvat luottamuksesta

Suomalainen puuinnovaattori ja perheyritys Harjavalta Oy perustettiin vuonna 1920. Puustelli-keittiöistään tunnettu Harjavalta oli 80-luvulle mennessä valloittanut keittiömarkkinat uudenlaisella sisustusideologialla, hyvällä palvelulla ja kestävillä ratkaisuillaan. 

– Miksipä pientalorakentajien haasteisiin ei lähdettäisi vastaamaan samoilla keinoilla? Tästä alkoi Kastelli-talot Oy:n matka maan ostetuimmaksi talomerkiksi  vuonna 1989.

Kilpailijoiden satsatessa tuotantoon, Kastelli keskittyi kuuntelemaan asiakkaitaan. Panostimme erityisesti arkkitehtisuunnitteluun ja tuotekehitykseen – näin pystyimme toteuttamaan myös yksilölliset toiveet kustannustehokkaasti.
Nyt tuomme uusimpana aluevaltauksena myös terveelliset, turvalliset ja taloudelliset muuttovalmiit hirsikodit kaikkien suomalaisten – myös ensikodin hankkijoiden – ulottuville.

  • Terveellinen

  • Turvallinen

  • Taloudellinen