Kastelli-perhe
Keitä olemme

Vakavaraisuutemme on sinunkin turvasi. Kastellin kanssa unelmiesi kompromissiton hirsitalo valmistuu varmasti, turvallisesti ja ajallaan – yli 30 000 yksilöllisesti toteutetun omakotitalon ja hirsikodin kokemuksella.
Tutustu nykypäivään ja historiaamme.

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme: Kastelli-talot on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki sekä suurin muuttovalmiiden kotien toimittaja Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994.1

Mitä tämä merkitsee sinulle? Paljonkin.

Turvallisuutta, huolettomuutta ja toimitusvarmuutta.

Me kastellilaiset tarjoamme poikkeuksellisen vahvat hartiat, jotka ovat tukenasi kotimatkasi kaikissa vaiheissa. Taustallamme on yli satavuotias vakavarainen perheyhtiö, Harjavalta Oy, jonka terve talouspohja tuo myös sinulle taloudellista turvaa ja huolettomuutta rakennushankkeen aikana – ja sen jälkeenkin.

Valitsemasi talotehtaan toimitusvarmuus on ensiarvoisen tärkeää, minkä merkitys korostuu etenkin epävarmoina aikoina. Meidän kanssamme voit olla huoletta tietäessäsi, että haaveidesi hirsikoti valmistuu varmasti, turvallisesti ja juuri kuten pitääkin – aina muuttovalmiiksi asti.

Kuulumme perheyhtiö Harjavalta Oy -konserniin yhdessä Suomen ostetuimman keittiömerkin, Puustellin, sekä kasvavan rakennusliike Lapti Oy:n kanssa. Harjavalta-konsernin palveluksessa työskentelee nykyisellään n. 1 200 henkilöä ja verkostoineen työllistämme noin 2 000 henkilöä. Konsernin liikevaihto on n. 544 milj. € (v. 2022).

Löydät positiiviset vuosittaiset tilikausien tulostiedotteemme Kastelli-talot-sivuston Ajankohtaista-tiedotesivulta.

Lämpimästi tervetuloa Kastelli-perheeseen kanssamme!

Pisimmälle vietyä palvelualttiutta
Kastelli jälleen kotien ykkönen

Meiltä saat luotettavaa asiantuntemusta ja tukea kotiunelmasi kaikkiin eri vaiheisiin. Kastelli-talot Oy:llä on Suomen suurimpana avaimet käteen -kotien toimittajana1 vankin kokemus erilaisten kotiunelmien toteuttamisesta asiakkaidemme näköisiksi. Rakennamme yksilöllisen hirsitalosi aina muuttovalmiiksi asti pitkällä, yli 30 000 pientalon kokemuksella.

Lähteet: 1Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV; 2Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2022/23 SV.

Lue Kastellin sivuilta lisää markkinajohtajuudesta ja miten sinä hyödyt siitä:

Historia
Kastelli-kodit rakentuvat luottamuksesta

Suomalainen puuinnovaattori ja perheyritys Harjavalta Oy perustettiin vuonna 1920. Puustelli-keittiöistään tunnettu Harjavalta oli 80-luvulle mennessä valloittanut keittiömarkkinat uudenlaisella sisustusideologialla, hyvällä palvelulla ja kestävillä ratkaisuillaan. 

– Miksipä pientalorakentajien haasteisiin ei lähdettäisi vastaamaan samoilla keinoilla? Tästä alkoi Kastelli-talot Oy:n matka maan ostetuimmaksi talomerkiksi vuonna 1989.

Kilpailijoiden satsatessa tuotantoon, Kastelli keskittyi kuuntelemaan asiakkaitaan. Panostimme erityisesti arkkitehtisuunnitteluun ja tuotekehitykseen – näin pystyimme toteuttamaan myös yksilölliset toiveet kustannustehokkaasti. Uusimpana aluevaltauksena toimme myös terveelliset, turvalliset ja taloudelliset muuttovalmiit hirsikodit kaikkien suomalaisten – myös ensikodin hankkijoiden – ulottuville.

  • Terveellinen

  • Turvallinen

  • Taloudellinen