Kastelli-perhe
Keitä olemme

Taustallamme on vakavaraisen satavuotiaan perheyrityksen kokemus ja intohimo tekemiseen. Tarjoamme poikkeuksellisen vahvat hartiat, jotka ovat tukenasi kotimatkasi kaikissa vaiheissa. Tutustu nykypäivään ja historiaamme.

Me kastellilaiset kuulumme perheyhtiö Harjavalta Oy -konserniin yhdessä Suomen ostetuimman keittiömerkin, Puustellin sekä kasvavan rakennusliike Lapti Oy:n kanssa. Harjavalta-konsernin palveluksessa työskentelee nykyisellään n. 1 200 henkilöä ja verkostoineen työllistämme noin 2 000 henkilöä. Konsernin liikevaihto on n. 544 milj. € (v. 2022). Vakavarainen pohjamme tuo myös sinulle taloudellista turvaa ja huolettomuutta rakennushankkeen aikana.

Kastelli-talot Oy:llä on Suomen suurimpana avaimet käteen -kotien toimittajana1 vankin kokemus erilaisten kotiunelmien toteuttamisesta asiakkaidemme näköisiksi. Rakennamme yksilöllisen talosi aina muuttovalmiiksi asti pitkällä, yli 30 000 omakotitalon ja hirsitalon kokemuksella.

Lämpimästi tervetuloa Kastelli-perheeseen kanssamme!

Luotettavaa laatua
Kastelli jälleen kotien ykkönen

Kastelli-talot on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki sekä suurin muuttovalmiiden kotien toimittaja Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994.1

Mutta mitä tämä merkitsee sinulle? Paljonkin.

Toimitusvarmuutta ja pisimmälle vietyä palvelualttiutta

Lähteet: 1Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV
2Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2022/23 SV

Lue Kastellin sivuilta lisää markkinajohtajuudesta ja miten sinä hyödyt siitä:

Historia
Kastelli-kodit rakentuvat luottamuksesta

Suomalainen puuinnovaattori ja perheyritys Harjavalta Oy perustettiin vuonna 1920. Puustelli-keittiöistään tunnettu Harjavalta oli 80-luvulle mennessä valloittanut keittiömarkkinat uudenlaisella sisustusideologialla, hyvällä palvelulla ja kestävillä ratkaisuillaan. 

– Miksipä pientalorakentajien haasteisiin ei lähdettäisi vastaamaan samoilla keinoilla? Tästä alkoi Kastelli-talot Oy:n matka maan ostetuimmaksi talomerkiksi vuonna 1989.

Kilpailijoiden satsatessa tuotantoon, Kastelli keskittyi kuuntelemaan asiakkaitaan. Panostimme erityisesti arkkitehtisuunnitteluun ja tuotekehitykseen – näin pystyimme toteuttamaan myös yksilölliset toiveet kustannustehokkaasti. Uusimpana aluevaltauksena toimme myös terveelliset, turvalliset ja taloudelliset muuttovalmiit hirsikodit kaikkien suomalaisten – myös ensikodin hankkijoiden – ulottuville.

  • Terveellinen

  • Turvallinen

  • Taloudellinen