Muuttovalmis hirsitalo
Avaimet käteen, ole hyvä!

Huolet pois ja hirsikotia kohti. Jätä rakentaminen ja tekniset toteutukset ammattilaistemme huolehdittavaksi – näin vaivattomasti perheesi uusi koti etenee muistion lehdiltä muuttovalmiiksi hirsitaloksi asti:

Toteutetaan haaveidesi hirsitalo yhdessä

Valitse tarpeisiisi sopiva talo ja pohjaratkaisu mallistostamme. Hirsiasiantuntijamme auttavat talon valinnassa ja sen sijoittamisessa tontillesi juuri oikein päin.

Valitse laadukkaat sisustusmateriaalit ja kiintokalusteet

Poimi unelmiesi materiaalit Hirsi-Kastelliin Collection-sisustuskokonaisuudesta ja toteuta omat sisustusideasi laadukkailla merkkituotteillamme. Tyylikkäät kiintokalusteet pääset valitsemaan Puustellin laajasta valikoimasta, josta löydät oikeat ratkaisut niin keittiöön kuin kodin muihinkin tiloihin.

Me rakennamme hirsitalosi muuttovalmiiksi

Saat asumisvalmiin kodin sisältä ja ulkoa. Toteutamme kotisi tinkimättömällä ammattitaidolla ja turvallisesti perustusten valamisesta aina viimeiseen listaan asti, Collection-valintojesi mukaan. Hirsi-Kastellin kodit ovat tarkkaan suunniteltuja kokonaisuuksia, jolloin toteuttaminen on helppoa, laadukasta ja riskitöntä.

Nauti uudesta hirsikodista

Valmis koti odottaa sinua ja perhettäsi sovittuna muuttopäivänä. On aika viimeistellä hirsitalosta juuri näköisenne ja sisustaa se omaksi kodiksi!

Katso myös: