Rakentamisen budjetointi
Turvallisesti kohti omaa kotia

Unelmiesi Hirsi-Kastelli-talon toteutus onnistuu helposti joustavalla asuntolainalla. Kun olet varmistanut rahoitustarpeesi jo varhaisessa vaiheessa, pääset heti hyvään vauhtiin polullasi kohti haaveidesi kompromissitonta hirsikotia. Myös lainalaskuri on apunasi.

Me kastellilaiset tiedämme ja tunnemme kysymykset, toiveet ja huolet, joita oman kotitalon toteuttaminen usein herättää. Kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme arkkitehdista kauppiaaseen ja työnjohtajasta sisustussuunnittelijaan tuntee talohankinnan kaikki puolet kuin omat taskunsa. Siksi olemme tasoittaneet jo valmiiksi sinulle sujuvan tien kohti unelmiesi kotia. Innostumme kanssasi tyylin ja materiaalien valinnasta tulevaan kotipesääsi – ja pian istut jo nauttimassa aamukahvia omassa hirsikodissa.

Omakotitalojen rakentaminen rahoitetaan lähes aina asuntolainalla ja tarvittavan lainan määrää voit arvioida lainalaskurilla sekä keskustelemalla pankin asiantuntijan kanssa.

Selvitä jo valmiiksi rahoitusvaihtoehtosi

Kun suunnittelet uuden muuttovalmiin hirsitalosi toteuttamista, sinun kannattaa  jo hyvissä ajoin varmistaa henkilökohtaisen rahoituksen tarve sekä erilaiset rahoitusvaihtoehdot. Näin pääset viivytyksettä hyvään vauhtiin polulla kohti uutta kotia. Voit kysyä henkilökohtaisesta rahoituksesta ja vaihtoehdoista oman pankkisi lisäksi esimerkiksi S-Pankista, josta saat asiakkaanamme lainahakemuksen käsittelyn 48 tunnissa. Saatu lainalupaus ei vielä sido sinua lainan ottamiseen.

Vanha koti toimii usein rakentamisen rahoituksen pohjana, sillä vanhasta kodista saatava myyntihinta vaikuttaa omakotitalon rakentamisen rahoittamiseen ja tarvittavan asuntolainan määrään.

Asuntolainan suuruuden arvioinnissa lainalaskuri on hyvä apuväline. Koska omakotitalon rakentaminen hinta-arvioineen on kuitenkin monen muuttujan summa, suosittelemme, että otat mahdollisimman pian rinnallesi myös pankin, josta löytyy hyvää asiantuntemusta rahoituksen suunnitteluun. 

Olennaista on, kuinka nopeaa, helppoa ja asiantuntevaa palvelua pankki pystyy omakotitalon hankkijalle tarjoamaan. Pankissa selviää, millaiset edellytykset rakentajalla on saada asuntolaina, paljonko on säästettävä omaa rahaa ja minkälaisia vakuuksia tarvitaan.

Miten rahoitan uuden kotini?

Ota yhteyttä haluamaasi pankkiin hakeaksesi lainaa. Oman pankkisi lisäksi voit kysyä lainaa esimerkiksi S-Pankista, joka käsittelee asiakkaidemme lainahakemukset 48 tunnin sisällä. Sen jälkeen voit edetä haluamassasi tahdissa kohti kotiunelmaasi. 

Täytä sähköinen hakemus osoitteessa s-pankki.fi/asuntolaina. Koodilla KASTELLI hakemuksesi siirtyy käsittelyyn kahden pankkipäivän sisällä sen vastaanottamisesta. Saatu lainalupaus ei vielä sido sinua lainan ottamiseen.


Lue lisää S-Pankin lainasta ja tutustu S-pankin lainalaskuriin.