Hirsitalo
Väre 75/83

2H + K + APUK + KHH + VH + WC + PE + S + yläkertavaraus

Hyvin suunniteltu on puoliksi… isompi. Kompakti hirsitalomalli tarjoaa joustavaa asumista ja elämänlaatua yläkertavarauksella. Kekseliäät ratkaisut tekevät hirsikodistasi toimivan tilaihmeen, joka vaikuttaa paljon neliöitään tilavammalta. Jos perheesi kasvaa, koti kasvaa mukananne. Talomalli sopii erityisen hyvin myös vapaa-ajan asunnoksi.

Koko

Kerrokset
1
Huoneet
2
Huoneistoala
75m²
Kerrosala
83m²

Muuttovalmis ja makusi mukaan muokattava Väre 75/83 kätkee kauniiden hirsiseiniensä sisäpuolelle nykyaikaiset, avarat oleskelutilat, makuuhuoneen, kaksi vaatehuonetta, saunan sekä kookkaan kodinhoitohuoneen, johon voit lisätä halutessasi oman uloskäynnin esimerkiksi tekstiilien tuulettamista varten.

Kompakti kaupunkikoti on loihdittu neliöitään suuremman tuntuiseksi harkituilla tilaratkaisuilla. Yksinkertaisen tyylikäs yläkaapiton keittiö lisää avaruuden tuntua keittiön ja olohuoneen muodostamaan avoimeen oleskelutilaan, eivätkä keittiön tarpeelliset neliösyöpöt vie tilaa esteettiseltä viihtymiseltä: oven takaa löytyy fiksu apukeittiö, joka tarjoaa säilytystilaa, ja jonka suojiin voi sijoittaa myös esim. pakastimen tai jätteiden lajittelupisteen.

Oleskelutilat ovat erittäin valoisat. Hirsitalomallin suuret ikkunat avautuvat kolmeen ilmansuuntaan, jolloin luonnonvalo pääsee sisälle ilahduttamaan myös talven lyhyinä päivinä. Oleskeluterassin ja lisäoven voi sijoittaa joko talon päätyyn tai sivuseinälle.

Kodin tilavasta makuuhuoneesta voi pujahtaa näppärästi vaatehuoneen kautta kodinhoito- ja pesutiloihin. Yläkertavarauksen ansiosta voit laajentaa kotia tarpeen mukaan myöhemmin ylöspäin, jolloin se tarjoaa kaksi makuuhuonetta lisää sekä toisen wc:n.

Perinteikkään 1,5-kerroksisen hirsitalon mittasuhteiden takia koti sopii hyvin myöskin vanhemmille asuinalueille uudisrakennukseksi tai täydennysrakentamiseen. Isojen ikkunoiden puitejako on moderni kumarrus kauniille vanhoille ruutuikkunoille.

Katso malli yläkerralla:

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: