VIITTÄ VAILLE VALMIS -TALOPAKETTI
Kun haluat VIIMEISTELLÄ hirsikoDIN omin käsin

Haluatko viimeistellä ja kalustaa terveellisen hirsikodin tilat itse? Viittä Vaille Valmis -hirsitalo on melkein valmis talopaketti, jossa saat myös oman kädenjälkesi näkyviin. Me kastellilaiset hoidamme vaativat rakentamisen vaiheet puolestasi, ja jätämme perheellesi vapaat kädet kodin sisätilojen pintamateriaalien, kiintokalusteiden sekä kodinkoneiden hankintaan ja asentamiseen.

Talotekniikka vastuullisesti ja varmalla ammattitaidolla

Turvallisuus ja laatu ovat meille tinkimättömän tärkeät arvot. Siksi Hirsi-Kastellilla Viittä Vaille Valmiiseen talotoimitukseen kuuluu aina laadukas talotekniikka.

Kun hirsirakentaminen sekä ammattilaistemme vastuullisesti toteuttama talotekniikka ovat yksissä käsissä, tieto kulkee esteittä ja lopputuloksesta tulee varmasti oikeanlainen. Voit olla huoletta tietäen, että elämäsi kodissa on myös niin sanotusti pellin alla kaikki kunnossa ja juuri kuten pitääkin.

Viittä Vaille Valmis – hirsikoti valmiina sisustettavaksi

Viittä Vaille Valmis -vaihtoehto sopii sinulle, joka haluat saada hirsikodin melkein valmiina talopakettina, mutta hoitaa kotisi sisäpinnat, yksityiskohdat ja viimeiset silaukset omin käsin. Näin Viittä Vaille Valmis -hirsikotisi valmistuu:

Suunnittele unelmiesi koti

Valitse Hirsi-Kastellin monipuolisesti muunneltavien hirsikotien mallistosta omiin tarpeisiisi sopiva talomalli ja pohjaratkaisu. Suunnitteluun on tärkeää ja myös ilo panostaa. Onhan kyse tulevasta yksilöllisiin tarpeisiinne muokattavasta kodista.

Anna meidän rakentaa puolestasi

Hoidamme puolestasi kaikki vaativat vaiheet: Rakennamme perustukset ja talon ulkoseinät, teemme sähkö- ja LVI-asennukset sekä toteutamme talon sisäpuolelta lattian, katon ja seinät viimeistelyjä vaille valmiiksi. Lopullinen toimitussisältö on aina asiakaskohtainen, joten kysy ihmeessä lisää Hirsi-Kastelli-kauppiaaltasi.

Sisusta yksilöllisesti

Viittä vaille valmis -hirsitalopaketti on helppo rakennuttaa hirsi-/levypinnoille ja betonilattialle. Sisusta mieleisilläsi kiintokalusteilla ja viimeistele haluamillasi pintamateriaaleilla, tapeteilla, maaleilla, paneeleilla, laatoilla ja parketeilla. Voit myös hankkia sisustusmateriaaleja Kastelli-rakentajan Tukusta, Kastelli-rakentajien ikiomasta hankintapalvelusta.

Nauti perheesi uudesta kodista

Valmiissa hirsikodissa näkyy omien käsiesi jälki. On aika laittaa huonekalut paikoilleen, järjestellä astiat keittiön kaappeihin ja pistää sauna lämpiämään. Tästä alkaa vuosisadan rakkaustarina!

Ota yhteyttä ja kysy lisää lähimmältä Hirsi-Kastelli-kauppiaaltasi:

Katso myös: