Kastelli energiafiksu
Älykäs energiaratkaisu hirsikotiisi

Uraauurtava Kastelli Energiafiksu -pakettimme optimoi uuden kompromissittoman hirsikotisi energiankulutuksen mahdollisimman lompakko- ja ympäristöystävälliseksi puolestasi – pisaraakaan asumismukavuudesta tinkimättä.

Me kastellilaiset haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä mahdollisimman huoletonta myös haastavina aikoina, jolloin energiankulutus ja energiankulutuksesta syntyneet kustannukset ovat murroksessa. Nyt onkin kreivin aika panostaa uuteen toimivaan hirsikotiin, jossa nykyhetki ja tulevaisuus on huomioitu kotoilijoiden eduksi.

Käänteentekevän Kastelli Energiafiksu -paketin turvin pääset iloitsemaan tulevaisuuden älykkäistä ratkaisuista jo nyt. Aurinkosähkö yhdistettynä muuhun fiksusti suunniteltuun lämmitys- ja sähköjärjestelmään on yksi parhaista sijoituksista mitä voit tehdä niin taloutesi kuin ympäristönkin kannalta.

Mikä parasta, teimme sen ilahduttavan helpoksi.

Saat Kastelli Energiafiksun kattavasti sekä Hirsi-Kastellin että Kastellin Muuttovalmis- ja Viittä Vaille Valmis -talopaketteihin.

Hirsikodissa on hyvää energiaa

Itselle suunniteltu kompromissiton hirsikoti säästää aikaa ja vaivaa arjessa, ja uuden kodin energiatehokkaat kodinkoneet tuovat jo itsessään tuntuvaa säästöä sähkölaskuun. Sen lisäksi Kastelli Energiafiksu -paketti optimoi hirsikotisi energiankulutusta monella älykkäällä tavalla:

Tietoa Kastelli Energiafiksu -paketista

Ota helppo ja vihreä harppaus kohti energiaomavaraisempaa arkea. Kastelli Energiafiksu -paketti sisältää kaksi vaihtoehtoa, jotka toteutimme sinulle valmiiksi.

Kastelli Energiafiksu -paketti poistoilmalämpöpumpulla:

  • lämmönlähteenä poistoilmalämpöpumppu
  • aurinkopaneelijärjestelmä, jonka mukana toimitetaan 4 kW:n aurinkopaneelit ja invertteri
  • kodin sähkön käyttöä voi optimoida älykkäästi pörssisähkön edullisimpien hintajaksojen mukaan
  • älykäs ulkovalaistuksen ohjaus
  • sähköauton älykäs latauspiste

Voit optimoida sähkön käyttöä älykkäästi hyödyntäen edullisimpia hintajaksoja, kun otat käyttöön pörssisähkön hintaan perustuvan mukautuspalvelun Niben MyUplink-palvelusta. (Huomaathan, että etäohjaus edellyttää myUplink-palvelun premium-tilauksen.)

Kastelli Energiafiksu -paketti maalämmöllä:

  • lämmönlähteenä maalämpö
  • aurinkopaneelijärjestelmä, jonka mukana toimitetaan 4 kW:n aurinkopaneelit ja invertteri
  • kodin sähkön käyttöä voi optimoida älykkäästi pörssisähkön edullisimpien hintajaksojen mukaan
  • älykäs ulkovalaistuksen ohjaus
  • sähköauton älykäs latauspiste

Voit ohjata Gebwell Aries -maalämpöpumppua helposti älypuhelimen tai tabletin kautta Gebwell Smart -sovelluksella. Sen havainnolliset näkymät tekevät hirsitalosi energiankulutuksen optimoinnista ja seuraamisesta vaivatonta ja mukavaa – sekä kotona että matkoilla.

Tiesitkö?

Uusista omakotitaloista yli 80 % lämpenee erityyppisillä lämpöpumpuilla. Näistä maalämpöpumppuja on 50 % ja poistoilmalämpöpumppuja 22 %.

Kysy lisää teknisiä tietoja lähimmältä Hirsi-Kastelli-kauppiaaltasi:

Vastuullinen hirsitalo vastuullisen kumppanin kanssa

Varmista huippuhyvät hyötysuhteet ja ota aimo harppaus kohti omavaraisempaa energia-arkea. Kastelli Energiafiksu -ratkaisu haistelee jopa tulevan sään ja optimoi kotisi kulutuksen suosien energiataloudellisia, edullisempia ja vihreämpiä ratkaisuja – asuinmukavuuden ja toimivan arjen kärsimättä.

Ota askel kohti energiahuolettomampaa huomista: