Hirsitalo
Aisti 122/132

4H + K + KHH + VH + ARKIET + 2 WC + PKH + PE + S

Muuttovalmis hirsitalo moderneilla herkuilla ja kysytyllä L-pohjaisella ratkaisulla. Kauniin hirsikotisi saunasiipi tarjoaa näkösuojaa naapurin suuntaan ja luo yksityisyyttä omalle pihalle tiivistonttisillakin alueilla. Talomalli on omiaan myös lemmikkien omistajille.

Koko

Kerrokset
1
Huoneet
4
Huoneistoala
122m²
Kerrosala
132m²

Vastasimme L-mallisten pohjaratkaisujen ahkeraan kysyntään suunnittelemalla hirren ystäville kauniin pulpettikattoisen hirsitalomallin, jossa on kaikki nykyaikaisen asumisen herkut ja hyödyt huomioituna.

Toimiva arki syntyy hyvästä suunnittelusta. Kotiintulijoita tervehtii heti eteisessä talviselta toppatakkirumbalta pelastava apueteinen sekä toisella puolella riemastuttavan tilava kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä. Talomalli on erityisen toimiva ratkaisu myös lemmikkien omistajille, sillä kodinhoitohuoneeseen voi laittaa kätevästi erillisen kurapisteen nelijalkaiselle ystävälle.

Raikas hirsikoti tarjoaa kolme makuuhuonetta, joista kahden yhteydessä on arjen kiistaton pelastaja, vaatehuone. Päätä itse haluatko molemmille makuuhuoneille yhteisen ison vaatehuoneen vai molemmille omansa. Myös reilun kokoisen päämakuuhuoneen yhteyteen voi lisätä vaatehuoneen.

Tähän kotiin on aina yhtä sykähdyttävää astua. Heti eteisestä avautuu kaunis ja valoisa näkymä läpi talon. Korotettu huonekorkeus ja oleskelutilojen korkeat ikkunat luovat henkeäsalpaavaa avaruutta luonnollisesti hengittävään hirsikotiisi. Oma suojaisa piha avautuu heti suurten ikkunoiden edessä, jolloin vaikkapa lasten touhuja on helppo seurata keittiösaarekkeen ääreltä ruoanlaiton lomassa.

Omaan siipeensä pyhitetty saunaosasto tarjoaa saunojille ja peseytyjille myös erillisen wc:n sekä pukuhuoneen, josta on helppo siirtyä suojaisalle pihaterassille vilvoittelemaan ja nauttimaan kivennäisvettä tai kesäisiä mocktaileja. Lisäksi saunasiiven päädyssä on kaunista katettua terassitilaa, josta löytyy myös mainio paikka porealtaalle – kotisi turkoosille kruununjalokivelle. Tyylikäs pystyrimoitus tuo myös suojaa naapuritontin suuntaan.

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: