Luonnollinen koti
Terveellinen, turvallinen ja taloudellinen Hirsi-Kastelli

Kastellin hirsikodin arvo mitataan sen terveellisyydessä, puhtaassa sisäilmassa, asumismukavuudessa ja siinä, mitä jätämme tuleville sukupolville. Mikä parasta, toimme muuttovalmiin hirsikodin helposti kaikkien saataville.

Kun valitset Hirsi-Kastellin, jätät hyvän kotijalanjäljen monella mittarilla:

Terveellinen

Hirrellä on tutkitusti paljon terveyttä sekä hyvinvointia edistäviä luontaisia ominaisuuksia. Hirsi-Kastellin tiivis mutta hengittävä painumaton hirsi pitää sisäilman kosteuden ihanteellisella tasolla, eikä homeille tai mikrobeille synny suotuisia olosuhteita. Hirren antibakteerinen pinta pitää osaltaan kotisi rakenteet kunnossa ja sisäilman terveellisen puhtaana. Staattisen sähkön puuttuminen ehkäisee pölyn syntymistä, minkä vuoksi hirsikoti on hyvä valinta myös allergikoille.

Turvallinen

Markkinajohtaja Kastellin laatu, luotettavuus ja palvelemisen ilo ovat arvokkaita asioita elämäsi tärkeimmässä hankinnassa. Olemme turvallisen vakavarainen perheyhtiö, joka nostaa huolet harteiltasi. Toteutamme unelmiesi kodin pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen. Hirsi-Kastellin pitkäikäiset hirsikodit ovat erinomaisen säänkestäviä. Edes rajusti vaihtelevilla vuodenajoilla ei ole kynsiä käydä jykevän hirsiseinän kimppuun. Myrskysi, pakasti tai porotti, hirsiseinien suojassa on kodikasta, ja seinän ulkopinta säilyy oikein huollettuna kauniina vuosikymmenestä toiseen.

Taloudellinen

Kestävä hirsikoti on ilahduttavan taloudellinen valinta niin rakennusvaiheessa kuin asumisen aikana. Jykevästä hirrestä syntyy esimerkiksi nopeasti ja kerralla pintakäsittelyä vaille valmista seinäpintaa. Hirsikodista on iloa myös tuleville sukupolville. Oikein rakennettuna ja huollettuna hirsitalon elinkaari mitataan sadoissa vuosissa, ja myös sen jälleenmyyntiarvo pysyy korkeana. Jokapäiväisessä arjessa hengittävän hirsiseinän luontainen energiatiiviys tuo säästöä kodin lämmitys- ja viilennyskuluihin. Vuosisadan rakkaustarina – se alkaa tänään!

Ekologinen

Vastuullisesti rakennettu hirsikoti on huoleton ja ympäristöystävällinen turvasatama perheellesi. Sen hiilijalanjälki on ilahduttavan pieni niin rakennusvaiheessa kuin talon pitkän elinkaaren aikanakin. Tiedät, että Hirsi-Kastelli-kotisi tulee kestävästi kasvatetuista suomalaisista metsistä, joissa jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan uusi taimi. Hirsi-Kastellilla jätät monin tavoin hyvän kotijalanjäljen – seuraavien sukupolvienkin iloksi.

Aistikas koti asua

Valoisan hirsikodin lempeä tunnelma hellii kaikkia aisteja: Virkistävä puun tuoksu ja puhdas sisäilma rauhoittavat hektisenkin arjen keskellä. Aidon puun miellyttävä tuntu ja silmää hivelevä kauneus jaksavat ilahduttaa päivästä toiseen. Lisäksi hirsikoti tarjoaa erittäin miellyttävän ja pehmeän akustiikan.

Ja elämä – se nyt vain maistuu niin hyvältä perheesi tarpeisiin suunnitellussa hirsikodissa!