Toimitusvaihtoehdot
Näin toteutamme

Hirsirakentaminen on erikoisalaamme. Me kastellilaiset tahdomme tehdä unelmiesi hirsikodin hankkimisesta hämmästyttävän helppoa ja stressitöntä. Hoidamme rakennusurakan ja talotekniikan turvallisesti puolestasi, jotta sinä voit keskittyä rauhassa olennaiseen – elämään. Sinä päätät, me toteutamme.

Hirsirakentaminen
Terveellinen koti painumattomasta hirrestä

Helmenhohtoinen kuusihirsi vai kotoisan lämpöinen mäntyhirsi? Meiltä saat molemmat. Rakennamme ja toteutamme Hirsi-Kastellin modernit hirsitalot suomalaisesta painumattomasta hirrestä.

Muuttovalmis hirsitalo
Avaimet käteen,
ole hyvä!

Huolet pois ja hirsikotia kohti. Jätä rakentaminen ja tekniset toteutukset ammattilaistemme huolehdittavaksi – näin vaivattomasti perheesi uusi koti etenee muistion lehdiltä muuttovalmiiksi hirsitaloksi asti.

VIITTÄ VAILLE VALMIS -TALOPAKETTI
Kun haluat viimeistellä hirsikodin omin käsin

Haluatko viimeistellä ja kalustaa terveellisen hirsikodin tilat itse? Viittä Vaille Valmis -hirsitalo on melkein valmis talopaketti, jossa saat myös oman kädenjälkesi näkyviin.

Hirsi-KASTELLI COLLECTION
Sisustuksia kaikille aisteille

Olemme koonneet Collection-sisustusvalikoimaan laajan kattauksen kotimaisia laatumerkkejä, joista sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan kotiisi mieluisimmat pintamateriaalit, kalusteet, värit ja valaistuksen.