Siksi Hirsi-Kastelli
Kolme T:tä ja monta muuta hyvää syytä

Hirsi-Kastellin avaimet käteen -hirsitalo on terveellinen, turvallinen ja taloudellinen sijoitus perheesi elämänlaatuun nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Ailahtelevina aikoina pysyvyys on kultaa. Korkea laatumme ja toimitusvarmuutemme ovat mittaamattoman arvokkaita asioita elämäsi tärkeimmässä hankkeessa.

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme. Kastelli-talot on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki ja nyt myös suurin muuttovalmiiden kotien toimittaja Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. (Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV.)

Toteutamme myös hirsikotisi vastuullisesti, suurella sydämellä ja Kastellin pitkän – yli 30 000 pientalon – kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla aina muuttovalmiiksi asti.

Markkinajohtajan luotettavuus

Parasta palvelualttiutta kotien ykköseltä: Tukenasi ovat Suomen suurimman muuttovalmiiden kotien toimittajan asiantuntemus, markkinoiden innokkaimmat ja palvelualtteimmat kauppiaat sekä markkinoiden parhaaksi mielletyt rakentamispalvelut. (Lähteet: RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV ja 2022/23 SV.)

Vakavarainen ja turvallinen kumppani

Tarjoamme poikkeuksellisen vahvat hartiat, jotka ovat tukenasi kotimatkasi kaikissa vaiheissa. Pitkäikäisen perheyhtiömme, Harjavalta Oy:n, vakavaraisuus tuo myös sinulle taloudellista turvaa rakennushankkeen aikana. Talotehtaasi toimitusvarmuus on ensiarvoisen tärkeää, minkä merkitys korostuu etenkin epävarmoina aikoina. Meidän kanssamme muuttovalmis hirsikoti valmistuu varmasti, turvallisesti ja juuri kuten pitääkin.

Kannattava sijoitus

Halutulla kaupunkihirsikodilla on vahva jälleenmyyntiarvo. Säätä ja aikaa kestävä laadukas Hirsi-Kastelli on sijoitus, jonka arvo säilyy vuosikymmenistä ja sukupolvista toiseen.

Saat henkilökohtaista, aitoa palvelua

Asiantuntijamme ovat kanssasi heti kotiunelman alusta valmiiseen hirsikotiin saakka – ja pitemmällekin. Tavaralähetysten suojaus, vastaanotto ja sisäänkanto kuuluvat meillä kauppahintaan ilman lisäveloitusta koko Muuttovalmis- ja Viittä Vaille Valmis -toimitussisältöjen osalta.

Laadukas jälki ja kiitetyt asentajat

Asentajamme saavat kiitosta ja erittäin hyviä arvosanoja erityisesti työn laadusta sekä ystävällisyydestä. Kastellin asentajia kehutaan ja suositellaan muillekin rakentajille. He huolehtivat, että kotisi on rakennettu huolellisesti.

Talotekniikka saman katon alta

Meiltä saat myös talotekniikan laadukkaasti ja turvallisesti saman katon alta. Kun muuttovalmiin hirsikotisi kokonaisuus on yksissä käsissä, tieto kulkee ja lopputulos on täsmälleen sellainen kuin pitääkin.

Innovatiiviset ratkaisut edelläkävijältä

Saat huomisen elämää helpottavat ratkaisut kotiisi jo tänään. Esimerkiksi älykäs Kastelli Energiafiksu™ -paketti minimoi ostoenergian tarpeen, kun kotisi säästää ja tuottaa energiaa puolestasi.

Kätevä digipalvelu tekee kaiken helpoksi

Ainutlaatuinen ja helppo OmaKastelli-sovellus on apunasi 24/7 niin rakentamisen kuin asumisen aikana. Pysyt ajantasalla rakentamisen etenemisestä ja löydät kaikki kotiasi koskevat tärkeät huolto- ja kulutustiedot helposti aikaan ja paikkaan katsomatta. Voit huoletta unohtaa paperipinot, kadonneet sähköpostiviestit ja maalien värikoodien muistelun. kun kaikki tiedot ja viestintä löytyvät tallennettuna yhdestä paikasta.

Kaupunkiin suunniteltu

Kastellin asiantunteva mallistotiimi sekä SAFA-arkkitehti Eevamaria Timlin tiimeineen ovat suunnitelleet hirsitalomallistoomme ihanteellisesti erilaisille kaupunkitonteille istuvia malleja, jotka tuovat avaruutta ja yksityisyyttä urbaaniin ympäristöön.

Suosittu sisustuspalvelu apunasi

Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat löytämään omaan makuun ja elämään sopivat, kestävät pintamateriaalit uuteen kotiisi. Laadukkaasta Hirsi-Kastelli Collection -sisustusvalikoimasta löydät aina ajankohtaisen, kattavan valikoiman laatumerkkejä ja -tuotteita haaveidesi hirsikodin viimeistelyyn.

Lämpimästi tervetuloa Kastelli-perheeseen! Meiltä saat luotettavaa asiantuntemusta ja tukea kotiprojektisi eri vaiheisiin.

Tuumasta muuttovalmiiksiTarjoamme palvelua, johon voit huoletta nojata

Me olemme sitä mieltä, että terveellinen, turvallinen ja taloudellinen hirsikoti on jokaisen oikeus – vaikka jo ensimmäiseksi omaksi kodiksi.

Siksi Suomen markkinajohtaja Kastelli toi markkinoille Hirsi-Kastellin painumattomasta hirrestä valmistetut modernit, kauniit ja kestävät hirsikodit, jotka istuvat erinomaisesti kapeillekin kaupunkitonteille.

Asiakkaamme ovat antaneet erityisen hyvää palautetta Kastellin asiakaskyselyissä myyjiemme ammattitaidosta sekä asentajien työn jäljestä ja ystävällisyydestä. Tarjoamme myös talotekniikan suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!