Siksi Hirsi-Kastelli
Kolme T:tä ja monta muuta hyvää syytä

Hirsi-Kastellin avaimet käteen -hirsitalo on terveellinen, turvallinen ja taloudellinen sijoitus perheesi elämänlaatuun nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Ailahtelevina aikoina pysyvyys on kultaa. Korkea laatumme ja toimitusvarmuutemme ovat mittaamattoman arvokkaita asioita elämäsi tärkeimmässä hankkeessa.

Toteutamme hirsikotisi vastuullisesti, suurella sydämellä ja Kastellin pitkän – yli 30 000 pientalon – kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla aina muuttovalmiiksi asti.

Markkinajohtajan luotettavuus

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat parhaiten puolestamme. Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. (Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2021/22 RV.)

Vakavarainen ja turvallinen kumppani

Olemme vakavarainen ja pitkäikäinen perheyhtiö, jonka omistajat ovat sitoutuneet pitkäjänteiseen kehitystyöhön. Etenkin epävarmoina talousaikoina talotehtaan toimitusvarmuus on ensiarvoisen tärkeää. Meidän kanssamme voit olla huoletta tietäessäsi, että hirsikotisi valmistuu muuttovalmiiksi varmasti ja turvallisesti, kuten pitääkin.

Kannattava sijoitus

Halutulla kaupunkihirsikodilla on vahva jälleenmyyntiarvo. Säätä ja aikaa kestävä laadukas Hirsi-Kastelli on sijoitus, jonka arvo säilyy vuosikymmenistä ja  sukupolvista toiseen.

Saat henkilökohtaista, aitoa palvelua

Asiantuntijamme asentajista sisustussuunnittelijoihin ovat kanssasi heti kotiunelman alusta valmiiseen hirsikotiin saakka – ja pitemmällekin.

Laadukas jälki ja kiitetyt asentajat

Asentajamme saavat kiitosta ja erittäin hyviä arvosanoja erityisesti työn laadusta sekä ystävällisyydestä. Kastellin asentajia kehutaan ja suositellaan muillekin rakentajille. He huolehtivat, että kotisi on rakennettu huolellisesti.

Talotekniikka saman katon alta

Hirsi-Kastellin muuttovalmiissa hirsikodissa on oman organisaatiomme toteuttama talotekniikka. Kun kaikki on yksissä käsissä, tieto kulkee ja toteutus onnistuu halutulla tavalla.

Tyytyväiset asiakkaat

Rakentajatutkimuksissa Kastellilla on tyytyväiset asiakkaat, jotka ovat valmiita suosittelemaan meitä myös tuttavilleen.

Kätevä digipalvelu tekee kaiken helpoksi

Ainutlaatuinen ja helppo OmaKastelli-sovellus on apunasi 24/7 niin rakentamisen kuin asumisen aikana. Pysyt ajantasalla rakentamisen etenemisestä ja löydät kaikki kotiasi koskevat tärkeät huolto- ja kulutustiedot helposti aikaan ja paikkaan katsomatta. Voit huoletta unohtaa paperipinot, kadonneet sähköpostiviestit ja maalien värikoodien muistelun. kun kaikki tiedot ja viestintä löytyvät tallennettuna yhdestä paikasta.

Kaupunkiin suunniteltu

SAFA-arkkitehti Eevamaria Timlin tiimeineen on suunnitellut hirsitalomallistoomme ihanteellisesti erilaisille kaupunkitonteille mahtuvia malleja, tuomaan avaruutta sekä yksityisyyttä urbaaniin ympäristöön.

Hirsi-Kastelli Collection -sisustusvalikoima

Ammattilaistemme laatima Collection-sisustuskokoelma tarjoaa kattavan valikoiman laatumerkkejä ja -tuotteita, joista voit hyvillä mielin valita juuri omaan hirsikotiisi sopivat herkut. Sisustussuunnittelijamme pitävät valikoimamme ajan tasalla ja palvelevat sinua henkilökohtaisesti.

Lämpimästi tervetuloa Kastelli-perheeseen! Meiltä saat luotettavaa asiantuntemusta ja tukea kotiprojektisi eri vaiheisiin.

Tuumasta muuttovalmiiksiTarjoamme palvelua, johon voit huoletta nojata

Me olemme sitä mieltä, että terveellinen, turvallinen ja taloudellinen hirsikoti on jokaisen oikeus – vaikka jo ensimmäiseksi omaksi kodiksi.

Siksi Suomen markkinajohtaja Kastelli toi markkinoille Hirsi-Kastellin painumattomasta hirrestä valmistetut modernit, kauniit ja kestävät hirsikodit, jotka istuvat erinomaisesti kapeillekin kaupunkitonteille.

Asiakkaamme ovat antaneet erityisen hyvää palautetta Kastellin asiakaskyselyissä myyjiemme ammattitaidosta sekä asentajien työn jäljestä ja ystävällisyydestä. Tarjoamme myös talotekniikan suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!