Valmistumisen vaiheet
Haaveesta muuttovalmiiksi hirsitaloksi

Tervetuloa elämäsi parhaalle kotimatkalle! Haluamme tehdä unelmiesi hirsikodin toteuttamisesta mahdollisimman helppoa ja stressitöntä. Markkinajohtaja Kastellin leveisiin harteisiin on turvallista nojata yhdessä elämäsi suurimmista hankinnoista: asiantuntijamme suunnittelijoista asentajiin ovat apunasi aina ideapaperista tupaantuliaiskahvin porinaan saakka. Ja vähän pitemmällekin.

Näin muuttovalmis hirsikotisi rakentuu vaihe vaiheelta – turvallisesti

Onneksi olkoon, olet uuden jännittävän elämänvaiheen edessä! Saat suunnitella oman perheesi asumisen ja kodin juuri sellaiseksi kuin olet aina haaveillut. Mutta kuinka kompromissiton kotisi syntyy? Alla näet yhdeksän askelta kohti valmista kotia. Sinä päätät, me toteutamme ja kannamme vastuun rakentamisesta.

1
Suunnittelu alkaa

Hyvä suunnittelu on kaiken A ja O. Asiantuntijamme sovittavat saumattomasti yhteen perheesi yksilölliset kotitoiveet sekä rakennuspaikan ja rakentamistapaohjeiden vaatimukset. Jokaisesta Hirsi-Kastellin muuttovalmiista hirsitalomallista on moneksi ja talomallien muokkaus käy helposti yhdessä asiantuntevien kauppiaidemme kanssa, jotka kuuntelevat sinua herkällä korvalla. Näistä aineksista syntyy kompromissiton hirsikotisi, joka kestää sukupolvelta toiselle.

2
Perustukset

Hirsitalon perustukset ovat valmiina. Tähän se nousee, terveellinen, turvallinen, vastuullinen ja luonnollisesti hengittävä hirsikotisi, joka kestää yhtä hyvin aikaa kuin sään oikkujakin.

3
Hirsitoimitus tontille

Hirret on toimitettu työmaalle. Hirsi-Kastellin vastuulliset hirret valmistetaan Suomessa, suomalaisesta puusta. Paketit toimitamme luonnollisesti hyvin säältä suojattuina.

4
Pystytys säältä suojassa

Hirsikehikon pystytys on vauhdissa. Käytämme aina painumatonta hirttä Hirsi-Kastellin hirsitaloissa. Kuvan taloon on valittu vaaleansävyinen kuusihirsi 204 x 260 -kokoisena. Kun sateelta suojattu hirsikehikko on valmiina, vuorossa on muuttovalmiin hirsikotisi vesikaton asennustyöt.

5
Hirsitalon peltikatto ja ikkunat asennetaan paikoilleen

Hirsitalon vesikatto on reunapeltejä vaille valmiina. Kuvan taloon valittiin laadukas musta (RR33) Ruukki Classic -kattopelti.

6
Lattiavalu, väliseinien pystytys, sähköistystyöt sekä seinien levytys ja tasoitus

Muuttovalmiin hirsitalon asennus etenee rivakasti ammattilaistemme varmoissa käsissä. Toteutamme lattiavalun laadukkaasti ja pystytämme väliseinärungot, jonka jälkeen väliseinät levytetään ja tasoitetaan. Kauniiden hirsipintojen suojaus on tärkeä työvaihe ja teemme sen aina huolellisesti.

Teemme lämmitysjärjestelmän ja vesipisteiden vaatimat vesiputkitukset. Kodin sähköistys on sekin jo hyvässä vauhdissa. Sisustustyyliin sopiva takka asennetaan paikoilleen ja tarvittavat hormin läpiviennit tehdään valmiiksi. Taas on otettu iso askel lähemmäksi valmista hirsikotiasi.

7
Vesieristys, laatoitus ja sisämaalaus hoituvat virheettömästi ammattilaisten käsissä

Vesieristämme kosteat tilat huolellisesti, ja samalla maalaamme kuivien tilojen sisäseinät valitsemallasi värisävyllä. Asennamme Kastellin laajasta Collection-sisustusvalikoimasta valitsemasi laatat lattioihin ja seiniin, jonka jälkeen laatoitukset saumataan tarkasti yhteensopivilla saumaväreillä.

Kodin sisäpinnat ovat tiptop. Sisustussuunnittelijamme ovat aina asiakkaidemme apuna harmonisen sisustuskokonaisuuden luomisessa kodin kaikkiin pintoihin.

8
Kiintokalusteiden asennus alkaa ja sähkö- ja vesikalusteet viimeistellään

Aikataulu on pitänyt hienosti, niin kuin vastuullisen kumppanin kanssa kuuluukin. Asennamme valitsemasi kiintokalusteet ja kodinkoneet paikoilleen, ja kauniisti hirsitaloosi istuvan parkettilattian asennus on sekin jo hyvässä vauhdissa. Täydennämme vesikalustuksen altailla ja hanoilla sekä viimeistelemme saunan yksityiskohtia myöten. Haaveidesi hirsitalo on sähköpistokkeiden ja -rasioiden kiinnityksen myötä valmis.

9
Hirsitalosi on valmis. Tervetuloa elämä!

Valmis koti odottaa sinua ja perhettäsi sovittuna muuttopäivänä.
On aika viimeistellä hirsitalosta juuri näköisenne, sisustaa se omaksi kodiksi ja täyttää avarat neliöt elämänilolla!

Tiesitkö, että olemme apunasi myös asumisen aikana? Kätevän ja maksuttoman OmaKastelli-digipalvelun avulla kotisi tiedot on helppo pitää ajantasalla. Pysyt perillä esimerkiksi kotisi energiankulutuksesta, saat neuvoja kodin huoltamiseen – ja mikä parasta, hirsikotisi tiedot kulkevat mukanasi 24/7.