HIRSI-KASTELLI COLLECTION
SISUSTUKSIA KAIKILLE AISTEILLE

Olemme koonneet Collection-sisustusvalikoimaan laajan kattauksen kotimaisia laatumerkkejä, joista sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan kotiisi mieluisimmat pintamateriaalit, kalusteet, värit ja valaistuksen.

Tyylikäs, laadukas ja sopivasti ajaton sisustus on tärkeä osa jokaista kotia. Omakotiasukkaat arvostavatkin sisustuspalveluamme vuosi vuodelta enemmän. Suunnittelemme joka vuosi uuden Collection-sisustusmalliston seuraamalla tyylisuuntia ja kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita.

Valmiin Collection-malliston ansiosta voit olla varma, että tuotteiden saatavuus on hyvä, asennettavuus kohdallaan ja laatu ensiluokkainen.

Valoisan hirsikodin lempeä tunnelma hellii aisteja: Virkistävä puun tuoksu ja puhdas sisäilma rauhoittavat hektisenkin arjen keskellä. Aidon puun miellyttävä tuntu ja silmää hivelevä kauneus jaksavat ilahduttaa päivästä toiseen. Lisäksi hirsitalo tarjoaa erittäin miellyttävän ja pehmeän akustiikan.

Lattia luo pohjan kodin tunnelmalle. Sisäverhouspaneeleilla loihdit sisustukseen kontrastia ja näyttävyyttä. Välitila- ja seinälaatat viimeistelevät ilmeen. Valitse tyylisi mukainen takka oleskelutilojen lämpimäksi sydämeksi. Ja tietenkin asennamme valitsemasi kiinteät sekä sisustusvalaisimet valmiiksi muuttovalmiiseen hirsikotiisi.

Kaikki Collectionin sisustusmateriaalit ovat sisustussuunnittelijoidemme huolella poimimia, joten voit luottaa niiden korkeaan laatuun. Esimerkiksi laadustaan kiitettyjen Puustelli-keittiöiden toimivuus syntyy kestävistä materiaaleista sekä huolella mietityistä yksityiskohdista.

Collection-tuoteluettelosta löydät lattiavaihtoehdot, laatat, seinävärit, katto- ja seinäpaneelit, lauteet, kiukaat, kiintokalusteet, kodinkoneet, portaat, takat, ovet, ikkunat, valaistuksen, vesikalusteet ja paljon muuta!

Sisustussuunnittelijamme suunnittelivat Collection-valikoiman yhdessä tavarantoimittajien ja asiakkaiden kanssa.

Toteuta omat sisustushaaveesi avullamme

Tarjoamme kaikille Hirsi-Kastellin asiakkaille apua hirsikodin sisämateriaalivalintojen osalta. Moderni painumaton hirsi mahdollistaa paitsi kapeammat listat ja suuret lasipinnat myös eri materiaalien saumattomat liitot, sisustitpa kaakeleilla, sisustustiilillä, paneeleilla, tapeteilla tai makusi mukaan sävytetyillä maaleilla.

Me Hirsi-Kastellin sisustussuunnittelijat autamme sinua loihtimaan rohkeistakin väri- ja materiaaliyhdistelmistä toimivan kokonaisuuden. Tärkein tavoitteeni on suunnitella kanssasi arkea palveleva ja perheesi näköinen koti, jonka materiaalit ja sävyt kestävät aikaa ja vaihtuvia trendejä.

Tutustu Hirsi-Kastellin Collection-luetteloon täällä ja anna inspiraatiollesi siivet: