HIRSI-KASTELLI COLLECTION
SISUSTUKSIA KAIKILLE AISTEILLE

Hirsi-Kastelli Collection -tuotevalikoimasta löydät laajan kattauksen kotimaisia ja ulkomaisia laatumerkkejä, joista ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan kotiisi mieluisimmat pintamateriaalit, kalusteet, värit ja valaistuksen.

Tyylikäs, laadukas sekä sopivasti ajaton interiööri on tärkeä osa jokaista Kastellin hirsitaloa. Suunnittelemme vuosittain uudistuvan Hirsi-Kastelli Collection -sisustusmalliston huomioimalla asumisen nykyaikaiset tarpeet, seuraamalla tyylisuuntia ja kuuntelemalla asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla.

Valmiin Collection-malliston ansiosta voit olla varma, että tuotteiden saatavuus on hyvä, asennettavuus kohdallaan ja laatu ensiluokkainen.

Koti juuri sellainen, ihan omannäköinen – nyt myös yksilöidyt edut!

Miksi tyytyä jonkun toisen suunnittelemaan ja sisustamaan kotiin? Valmistalo ei ole tusinatalo – päinvastoin. Autamme sinua ideoimaan ihan omannäköisen hirsikodin, sisältä ja ulkoa. 

Näistä syntyy kompromissiton hirsikoti:

  • talokohtainen kaluste- ja sisustussuunnitelma
  • omat valinnat toiveidesi mukaan
  • taitavat tilaratkaisut ja yksilölliset yksityiskohdat
  • ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat apunasi
  • Suomen suositelluimmat keittiöt Puustellilta
  • millainen unelma, sellainen etu: kysy lisää omannäköiseksi räätälöidyistä rakentajan eduista!

Valoisan hirsikodin lempeä tunnelma hellii aisteja: Virkistävä puun tuoksu ja puhdas sisäilma rauhoittavat hektisenkin arjen keskellä. Aidon puun miellyttävä tuntu ja silmää hivelevä kauneus jaksavat ilahduttaa päivästä toiseen. Lisäksi hirsitalo tarjoaa erittäin miellyttävän ja pehmeän akustiikan.


Lattia luo pohjan kodin tunnelmalle. Sisäverhouspaneeleilla loihdit sisustukseen kontrastia ja näyttävyyttä. Välitila- ja seinälaatat viimeistelevät ilmeen. Valitse tyylisi mukainen takka oleskelutilojen lämpimäksi sydämeksi. Ja tietenkin asennamme valitsemasi kiinteät sekä sisustusvalaisimet valmiiksi muuttovalmiiseen hirsikotiisi.

Kaikki Collection-valikoiman sisustusmateriaalit ja kiintokalusteet ovat sisustussuunnittelijoidemme huolella poimimia, joten voit luottaa niiden korkeaan laatuun. Esimerkiksi laadustaan kiitettyjen kotimaisten Puustelli-keittiöiden toimivuus syntyy tarkkaan mietityistä yksityiskohdista sekä aikaa ja kulutusta kestävistä materiaaleista.

Collection-tuoteluettelosta löydät lattiavaihtoehdot, laatat, seinävärit, katto- ja seinäpaneelit, lauteet, kiukaat, kiintokalusteet, kodinkoneet, portaat, takat, ovet, ikkunat, valaistuksen, vesikalusteet ja paljon muuta!

Sisustussuunnittelijamme suunnittelivat Collection-valikoiman yhdessä tavarantoimittajien ja asiakkaiden kanssa.

Toteuta omat sisustushaaveesi avullamme

Tarjoamme kaikille Hirsi-Kastellin asiakkaille apua hirsikodin sisämateriaalivalintojen osalta. Moderni painumaton hirsi mahdollistaa paitsi kapeammat listat ja suuret lasipinnat myös eri materiaalien saumattomat liitot, sisustitpa kaakeleilla, sisustustiilillä, paneeleilla, tapeteilla tai makusi mukaan sävytetyillä maaleilla.

Me Hirsi-Kastellin sisustussuunnittelijat autamme sinua loihtimaan rohkeistakin väri- ja materiaaliyhdistelmistä toimivan kokonaisuuden. Tärkein tavoitteeni on suunnitella kanssasi arkea palveleva ja perheesi näköinen koti, jonka materiaalit ja sävyt kestävät aikaa ja vaihtuvia trendejä.

Tutustu Hirsi-Kastellin Collection-luetteloon täällä ja anna inspiraatiollesi siivet: