Hirsitalo
Väre 109/125

4H + K + APUK + KHH + VH + 2 WC + PE + S

Tervetuloa elämäsi hirsikotiin, joka kestää säätä ja aikaa, säilyttää arvonsa, muuntuu joustavasti elämänvaiheiden mukaan – ja näyttää tietenkin omalta kompromissittomalta kodiltasi. Talomalli sopii erityisen hyvin myös vapaa-ajan asunnoksi.

Koko

Kerrokset
Huoneet
4
Huoneistoala
109m²
Kerrosala
125m²

Suunnittelimme hirren ystäville 1,5-kerroksisen muuttovalmiin hirsitalomallin, jonka kauniin harjakaton alle on ideoitu nykyaikaisen asumisen herkut ja harkitut toimivuudet. 

Kompakteille kaupunkitonteillekin vaivattomasti solahtava talomalli on loihdittu neliöitään suuremman tuntuiseksi harkituilla sisätilaratkaisuilla. Koti kätkee kauniiden hirsiseiniensä sisäpuolelle modernit ja avarat oleskelutilat, kolme makuuhuonetta, vaatehuoneen, kaksi wc:tä sekä kookkaan kodinhoitohuoneen, johon saa halutessaan oman uloskäynnin.

Alakerran tilavasta makuuhuoneesta pääsee vaivattomasti vaatehuoneen kautta kodinhoito- ja pesutiloihin. Mikä helpottaisikaan arkea enemmän kuin ajatuksen lailla toimivat tilaratkaisut?

Yksinkertaisen tyylikäs yläkaapiton keittiö tuo lisää avaruuden tuntua avoimiin ja suurten ikkunoiden ansiosta valoisiin oleskelutiloihin. Olennaista säilytystilaa tarjoaa oven taakse näkösuojaan piilotettu apukeittiö, jonne voi sijoittaa muitakin keittiön tilaa vieviä tärkeyksiä, kuten pakastimen tai jätteiden lajittelun.

Kolmeen ilmansuuntaan avautuvat ikkunat kutsuvat luonnonvalon kylään talven pimeimpinäkin kuukausina. Suurten ikkunoiden virtaviivainen puitejako on moderni hatunnosto kauniille vanhoille ruutuikkunoille. Oleskeluterassin ja lisäoven voi sijoittaa joko talon päätyyn tai sivuseinälle. Perinteikkäiden mittasuhteidensa ansiosta talomalli sopii hyvin myös vanhemmille asuinalueille uudis- tai täydennysrakentamiseen.

Katso malli yläkertavarauksella:

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: