Hirsitalo
Väre 84/95

2h + k + khh + vh + arkiet + wc + pe + s

Lumoavan tilatehokas ja näyttävä Väre 84/95 on puhtaan sisäilman hirsikeidas, joka sopii pienellekin kaupunkitontille.

Koko

Kerrokset
1
Huoneet
2
Huoneistoala
84m²
Kerrosala
95m²

Kastellin huippusuositusta Kuori-mallistosta inspiraationsa ja ilmeensä ammentava moderni Väre on esteettinen vastaus hirsiasumista arvostavien kaupunkilaisten toiveisiin: näyttävä mutta samalla kompakti harjakattoinen hirsikoti soveltuu erinomaisesti pienillekin kaupunkitonteille.

Väre-mallin kauniit mittasuhteet ovat ilo silmälle ja tekevät asumisesta auvoisaa. Hukkaneliöistä vapaaksi suunniteltu hirsikoti tarjoaa avaran oleskelutilan, joissa on ilo nauttia sisäilman raikkaudesta ja elävän puupinnan lämmöstä. Olohuone ja ruokailutila avautuvat kohti hirsitalon päätyä, jossa suuret maisemalliset ikkunat antavat luonnonvalon tulvia sisään lähes koko seinän leveydeltä. Makuuhuone on sijoitettu kodin toisen päädyn rauhaan.

Kodin päädyn kruununa kohoaa näyttävä ja linjakas katos, jonka alla avautuvalla viihtyisällä terassialueella on ilo ja etuoikeus viettää aikaa. Ja kun talvipakkaset paukkuvat ulkona, hirreltä tuoksuvan saunan leveillä lauteilla riittää yllin kyllin lämpöä – vaikka illallisvieraillekin.

Hirsitalon jokainen julkisivu on puhuttelevan tyylikäs. Toisella kodin pitkistä sivuista on kauniit kapeat ikkunat, jolloin suojaisan sivun saa suunnattua luontevasti naapuritonttia kohti. Näin luonnonvalo pääsee kaikkina kellonaikoina sisätiloihin hivelemään hirsiseinien kaunista pintaa, mutta samalla asukkaiden yksityisyys säilyy haluttuun ilmansuuntaan.

Sujuva arki on kaiken a ja o. Siksi suunnittelimme kodin sisääntulon yhteyteen runsaasti säilytystilaa: sitä löytyy niin eteisen kaapistoista kuin viereen suunnitellusta erillisestä arkieteisestäkin. Kodinhoitohuoneen toinen puoli on pyhitetty pyykki- ja vaatesäilytystoiminnoille ja toinen puoli kätevästi kylpyhuoneen pukeutumistilaksi.

Kaipaatko enemmän neliöitä? Tämä virtaviivainen Väre-malli on saatavana myös puolitoistakerroksisena, kolmen makuuhuoneen hirsikotina:

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: