Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalu
Koe muokkauksen
ilo itse

Jokainen muuttovalmis hirsikotimme on yhtä uniikki kuin asukkaansakin. Herätä kotiunelmasi eloon kätevässä 3D-suunnitteluohjelmassa – klikkaile ja testaa kuinka Kastellin ja yhtä lailla Hirsi-Kastellin talomallit muuttuvat omilla valinnoillasi yksilölliseksi kodiksi.

Halusimme tehdä oman kodin ideoinnista helpompaa kuin koskaan. Kastelli Kolmedee on uusi maksuton palvelumme, jossa näet kolmiulotteisesti, kuinka erilaiset valinnat muokkaavat minkä tahansa muuttovalmiin talomallin kohta kohdalta elämäsi kompromissittomaksi hirsikodiksi. Pääset testaamaan asiakkaidemme yleisimpiä muokkauksia ja valintoja niin mallikotien ulkoasuun kuin sisätiloihinkin.

Vaikka Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalusta ei toistaiseksi löydy erikseen hirsitalomallejamme, samat monipuoliset muokkausmahdollisuudet pätevät yhtä lailla kaikkiin Hirsi-Kastellin muuttovalmiisiin hirsikoteihin – myös omaan suosikkiisi.

Kas näin se toimii

Inspiroidu muokkaustyökalun parissa tietokoneella, tabletilla tai puhelimellasi.

Kysy lisää muokkaus-, väri- ja sisustusvaihtoehtoja lähimmältä Hirsi-Kastelli-kauppiaaltasi. 

Kaikissa hirsitalomalleissamme on lukemattomia muokkausmahdollisuuksia, joista vain yleisimmät löytyvät Kastellin Kolmedee -suunnittelutyökalusta.

Yhdessä voimme muokata paljon muutakin, kuten hirsitalosi ikkunoiden ja uloskäyntien määrää, sijaintia ja kokoa, katon muotoa sekä hirsitalon mittoja.

Muokattavat 3D-mallitalot

Valitse suosikkihirsitalosi lähin vastine näistä Kastelli Kolmedeen mallitaloista ja testaile valintoja, joita voit tehdä myös hirsitaloosi.

Kastelli:
Kastelli:

Kastelli Kuori 114/130 A

Kerrosala: 130m²

Huoneistoala: 114m²

Kerroksia: 1

Kastelli:
Kastelli:

Kastelli Verso 92/105 PU

Kerrosala: 105m²

Huoneistoala: 92m²

Kerroksia: 1

Kastelli:
Kastelli:

Kastelli Verso 89/102

Kerrosala: 102m²

Huoneistoala: 89m²

Kerroksia:

Kastelli:
Kastelli:

Kastelli City 136/166

Kerrosala: 166m²

Huoneistoala: 136m²

Kerroksia: 2