Talven uudet talomallit tarjoavat harmonista eloa ja laatuaikaa kotona

Hirsi-Kastellin tuoreissa hirsitalomalleissa korostuu valoisuus, arjen toimivuus, kotona rentoutuminen sekä kotien ykkösen* mallistotiimin pitkä kokemus hämmästyttävän toimivien omakotitalojen suunnittelusta.

Laadukas kotoilu on suuremmassa arvossa kuin kenties koskaan ja tilojen käyttötavat ovat muuttuneet viime vuosien aikana. Toimivan, viihtyisän ja pitkäikäisen kodin salaisuus piileekin oivaltavassa ja ennakoivassa tilasuunnittelussa. Kompromissiton koti taipuu asukkaidensa tarpeen mukaan moneksi ja antaa tasapainoista tilaa koko perheen hyvinvoinnille ja mielenrauhalle  – nyt ja tulevaisuudessa.

Talven uudet muuttovalmiit ja monipuolisesti muokattavat hirsitalomallit, Tuntu 130/150 ja Aisti 135/150, tarjoavat ensiluokkaista elämänlaatua, aistikasta asumista ja puhtaan sisäilman autuutta niin lapsiperheille kuin lemmikkien omistajille.

* Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo vuodesta 1994. Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2021/22 SV.

Tuntu 130/150

Kapeallekin tontille istuva avara ja valoisa kaksikerroskoti on täydellinen perheelle, joka haluaa nauttia harmonisesta arjesta ja toimivista ratkaisuista. Isoon kodinhoitohuoneeseen saa uloskäynnin ja kurapisteen helpottamaan lapsiperheen ja lemmikkitalouden arkea. Yläkerran työhuone muuntuu niin vierashuoneeksi, kuntoilu- tai harrastehuoneeksi, leikkitilaksi kuin neljänneksi makuuhuoneeksikin. Päämakuuhuoneesta on kulku hulppealle parvekkeelle. Miltä tuntuisi aamuaurinko omalta aitiopaikalta?

Aisti 135/150

Tämä on valon hirsikoti. Kolmen makuuhuoneen avara ja moderni talomalli on suunniteltu luonnonvalon, maisemallisuuden ja läpitalon näkymien ympärille. Kotiintulijaa tervehtii sykähdyttävä näköala makuuhuoneen sekä hulppean olokeittiön kautta omalle viihtyisälle terassille ja takapihalle. Myös saunaosaston yhteydessä olevan monikäyttöisen oleskelutilan molemmilla seinustoilla on runsaasti valo-aukkoja. Jopa vaatehuone on valoisa. Kodin tyylikäs arkkitehtuuri sulautuu sopusointuisasti niin taajamaan kuin suomalaiseen luontomaisemaan.

Kompromissiton hirsikoti turvallisesti avaimet käteen -toimituksella

Hirsi-Kastellin hirsitalot ovat aina muokattavissa asiakkaidemme toiveiden mukaan. Talomallien pohjaratkaisua, ulkoasua ja sisätiloja on helppo räätälöidä yhdessä hirsiasiantuntijoidemme kanssa. Vastuulliset ammattilaiset toteuttavat yksilöllisen hirsikodin varmasti ja turvallisesti aina muuttovalmiiksi asti, tai voit myös valita Viittä Vaille Valmis -toimituksen, jos haluat viimeistellä kodin sisätilat itse.