Hirsitalo
Aisti 135/150

5h + k + khh + vh + 2wc + puh + pe + s + tekn

Asiakkaiden toiveista syntynyt hirsikoti tuo luonnonvaloa elämään ja tarjoaa avaraa, modernia ja silti luonnonläheistä asumista. Miltä maistuisi aurinkoinen brunssi oman terassin rauhassa?

Koko

Kerrokset
1
Huoneet
5
Huoneistoala
135m²
Kerrosala
150m²

Tämä kolmen makuuhuoneen moderni muuttovalmis hirsikoti on luotu luonnonvalon ympärille, sillä valoisuus ja upeat läpitalon näkymät olivat johtotähtenä talomallin suunnittelussa.

Heti sisään astuessa kotiintulijaa tervehtii kaunis näköala makuuhuoneen sekä oleskelutilojen kautta omalle viihtyisälle terassille ja takapihalle. Suurten maisemallisten ikkunapintojen sekä avointen oleskelutilojen ansiosta luonnonvalo saa tulvia runsaana sisätiloihin kaikkina vuodenaikoina.

Kodin voi sijoittaa tontille esimerkiksi niin, että päiväaurinko valaisee hirsikodin yhtenäiset, viihtyisät oleskelutilat keittiön ja ruokailutilan puolelta, kun taas olohuoneen puoli voi kylpeä ilta-auringon pehmeissä säteissä.

Suuret ikkunapinnat kutsuvat maiseman kylään oleskelutiloihin asti, jossa sitä on ilo ihailla kotisohvalla rentoutuen ja takkatulen lämmöstä nautiskellen. Kirsikkana kakun päällä on avoimen olokeittiön kaunis keittiösaareke, joka tekee arkisestakin ruoanlaitosta puhdasta juhlaa. Saareke, jonka edustalla on avointa tilaa isommallekin ruokailuryhmälle, toimii myös kätevänä tarjoilupöytänä ruokailijoille.

Saunaosaston yhteyteen on suunniteltu viihtyisä oleskelutila, josta pääsee astumaan suoraan pihan puoleiselle terassille. Myös saunatuvan molemmille seinustoille on suunniteltu runsaasti valo-aukkoja, jotka houkuttelevat päivänsäteet kodin sisälle.

Päämakuuhuoneessa on tilava, ja suojaisan ikkunan ansiosta valoisa, vaatehuone, joka on kätevästi yhteydessä suoraan kodinhoitohuoneeseen. 

Yhden makuuhuoneista voi pyhittää helposti myös työhuoneeksi, harrastustilaksi tai vaikka hyvän olon kuntoiluhuoneeksi.

Modernin hirsitalon arkkitehtuuri sulautuu sopusointuisasti niin taajamaan kuin suomalaiseen luontomaisemaakin. Loiva harjakatto on asetettu esteettisesti ja kenties yllättävälläkin tavalla talon suunnassa pitkittäin, jolloin saunasiiven sekä lisätilauksena saatavan autokatoksen pulpettikatot yhdistyvät talon kulmissa virtaviivaisesti. Ulkopintojen värivalinnoilla voit korostaa kodin ilmettä tyylikkäine lovettuine katoksineen.

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: