Hirsitalo
Tuntu 130/150

5h + k + khh + 2wc + pe + s

Kapeallekin tontille istuva valoisa hirsikoti elää perheesi mukana. Se tarjoaa eri tarpeisiin muokkautuvia tiloja, laadukasta yhdessäoloa sekä omaa harmonista rauhaa asukkailleen. Suurimmasta makuuhuoneesta on kulku parvekkeelle, joka tuo luksusta arkeen. Miltä näyttäisi aamuaurinko omalta aitiopaikalta?

Koko

Kerrokset
2
Huoneet
5
Huoneistoala
130m²
Kerrosala
150m²

Tuntu 130/150 on täydellinen koti perheelle, joka haluaa nauttia sujuvasta arjesta ja toimivista ratkaisuista – tänään ja tulevaisuudessa. Kaunis kaksikerroksinen hirsitalomalli tarjoaa paljon tilaa elämälle, mutta istuu hyvän pohjaratkaisunsa ansiosta myöskin helposti kaupunkien kapeille tonteille.

Luonnonvalo pääsee tulvimaan jokaiseen huoneeseen kodin suurista ikkunapinnoista ja tyylikäs katos viimeistelee hirsikodin näyttävän arkkitehtuurin. Tuntu 130/150 -mallin korkea katettu parveke on paitsi kaunis myös energiatehokkuuden puolesta nerokas yksityiskohta. Kesän kuumimpina päivinä kodin katos suojaa kesäauringon suoralta porotukselta.

Alakerran avarassa keittiössä on tilaa suurellekin ruokailuryhmälle. Käytännöllinen ja kaunis keittiösaareke mahdollistaa sujuvan seurustelun vieraiden kanssa samalla, kun tarjoilut saavat vielä viime silaustaan.

Viihtyisässä olohuoneessa on ilo nauttia takkatulen lämmöstä sekä suurten ikkunoiden tarjoamista maisemista. Olohuone kohoaa avoimena tilana yläkertaan asti, mikä on asiakkaidemme usein toivoma tyylikäs yksityiskohta. Mukavuutta asumiseen tuo kaikkien makuuhuoneiden sijainti omassa rauhassaan kodin toisessa kerroksessa.

Tilavassa kodinhoitohuoneessa riittää lääniä isommankin perheen vaatehuollolle, ja tilaan voi halutessaan lisätä kätevästi oman uloskäynnin esimerkiksi tekstiilien tuuletusta tai ulkoilmassa kuivatusta varten. Kodinhoitohuoneeseen voi sijoittaa myös kätevän kurapisteen, mikä helpottaa kummasti lapsiperheiden sekä lemmikkitalouksien arkea tässä neljän vuodenajan maassa.

Nykyaikaisesta kodista on moneksi

Yläkerrasta löytyy rauhallinen työhuone, joka muuntuu kätevästi perheesi elämäntilanteen tai jopa päiväkohtaisten tarpeiden mukaan niin vierashuoneeksi, kuntoilu- tai harrastehuoneeksi, leikkitilaksi kuin neljänneksi makuuhuoneeksikin – tai siihen voi halutessaan toteuttaa tilavan vaate- ja pukeutumishuoneen, kätevästi päämakuuhuoneen yhteyteen.

Päämakuuhuoneesta avautuu upea näköala sekä oma käynti katetulle ja siksi avaruudestaan huolimatta suojaisalle parvekkeelle.

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: