Syksyn uudet Aisti-talomallit tuovat hirsitalot kaikkien ulottuville

Kun hirsitalon suunnittelu ja rakentaminen on tehty kustannustehokkaaksi, korkeasta laadusta ei tarvitse tinkiä. Hirsi-Kastellin syksyn 2022 uudet muuttovalmiit hirsitalomallit ovat turvallisia ja energiatehokkaita sekä toteuttaa että asua.

Kotien ykkösen* mallistotiimi vastaa ekologisten hirsitalojen kysyntään taloudellisilla talomalleilla, jotka on suunniteltu toimivan arjen ympärille. Syksyn 2022 uudet muuttovalmiit hirsitalomallit tarjoavat kustannusturvalliset puitteet oman näköiselle, onnelliselle elämälle.

Uusien Aisti-hirsitalomallien kustannustehokkuus syntyy mietityistä ratkaisuista, korkeasta laadusta säästämättä. Näitä ovat esimerkiksi:

Lisäksi moderni muuttovalmis hirsitalo lämpiää vain murto-osalla siitä energiasta, mitä vanhan omakotitalon lämmittämiseen kuluu. Uudenaikaiset kodinkoneet ja valaisimet tuovat nekin säästöä sähkölaskuun.

Kun kotona vietetään sekä työ- että vapaa-aikaa, niitä eriyttävät, joustavasti muunneltavat tilaratkaisut lisäävät hyvinvointia. Uudet talomallit tarjoavat sekä avaraa yhteistä oleskelutilaa että omaa rauhaa asukkailleen. Uutuusmallit sopivat hienosti myös ensimmäiseksi omaksi kotitaloksi tai viihtyisäksi vapaa-ajan asunnoksi.

Mielenrauha on tärkeä osa onnistunutta kotiprojektia

Ailahtelevina aikoina luotettavan ja vastuullisen talotoimittajan tuki ja turva on tavallistakin tärkeämpi osa kotiprojektia. Kastelli-talojen vakavarainen, hyvin hoidettu talous sekä pitkäikäisen talotehtaan pitkälle hiotut valmistusprosessit ovat korvaamattomia etuja oman kotiunelman toteuttamisessa. Toteutamme toiveiden mukaan muokatun hirsitalon muuttovalmiiksi asti varmasti, turvallisesti ja ajallaan.

Katso myös:
Tarjoamme uusiin talokauppoihin hintaturvan


*Kastelli-talot on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa. Kastelli on pitänyt kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1994. Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2021/22 RV ja 2021/22 SV.

Uudet hirsitalomallit

Aisti 79/87

Kahden makuuhuoneen Aisti 79/87 on tilatehokas ja taloudellinen hirsitalomalli, jolle epäsymmetrinen katto antaa persoonallisen ilmeen. Talon saa myös symmetrisellä harjakatolla tai pulpettikatolla. Päämakuuhuoneessa ilahduttaa monikäyttöinen syvennys vaatesäilytykselle, työpöydälle tai ehostuspisteelle. Makuuhuoneen ovea siirtämällä se on kaikkien käytössä, esimerkiksi perheen yhteisenä lautapelihyllynä tai viihde-elektroniikan siistinä säilytyspaikkana. Olokeittiöön on mahdollista lisätä ulko-ovi ja komea pergola sen yhteyteen. Talomalli sopii hyvin myös vapaa-ajan asunnoksi.

Tutustu talomalliin
Pyydä tarjous

Aisti 95/103

Kolmen makuuhuoneen tehokas Aisti 95/103 on tyylikäs ja raikkaan klassinen hirsitalo, jonka pystymalliset ikkunat on sommiteltu harkitusti huonetilojen ja julkisivun suhteen. Sisään astuessa avautuu näkymä sivulle kodin avariin ja viihtyisiin oleskelutiloihin. Eteisaulan kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa ulkovaatteille siististi näkösuojaan suunniteltuna. Makuuhuoneet on sijoitettu kodin rauhallisiin kulmiin. Enemmän neliöitä kaipaaville talomalliin on suunniteltu venytysoptio, jonka turvin oleskelutilaan ja mh3:een saa loihdittua tarpeen mukaan lisää tilaa. Talon päätyyn voi lisätä terassin ja pergolan.

Tutustu talomalliin
Pyydä tarjous