Hirsitalo
Aisti 79/87

3h + k + khh + wc + pe + s

Tehokas, taloudellinen ja tyylikäs hirsitalomalli persoonallisella twistillä ja muunneltavilla neliöillä. Päämakuuhuoneen yhteydessä ilahduttaa kätevä ja monikäyttöinen syvennys.

Koko

Kerrokset
1
Huoneet
3
Huoneistoala
79m²
Kerrosala
86.5m²

Aisti 79/87 on kompakti, tilatehokas ja taloudellinen hirsitalomalli, jolle epäsymmetrinen katto antaa persoonallisen viime silauksen. Talomalli on näyttävä myös symmetrisellä harjakatolla tai pulpettikatolla, joista voit kysyä luonnoksia lähimmältä Hirsi-Kastelli-kauppiaaltasi.

Yksi kustannustehokkaan suunnittelun salaisuuksista on, että keskitimme talomallin tekniikan vesipisteineen lähekkäin talon keskelle. Tämä on myös energiatehokas ratkaisu. 

Sen lisäksi kodin kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta on saatu sijoitettua omaan seesteiseen rauhaansa talon toiselle reunalle. Tämä takaa makoisat unet nukkujalle tai häiriöttömän keskittymisen etätyöskentelyyn, vaikka kodin oleskelutiloissa olisi täysi elämänilo tai toimintaelokuva menossa. Kodin sauna- ja pesutiloista on helppo kipaista suoraan terassille vilvoittelemaan.

Monipuolista muunneltavuutta

Päämakuuhuoneen yhteyteen on suunniteltu kätevä syvennys vaatesäilytykselle, työpöydälle tai vaikkapa ehostuspisteelle. Makuuhuoneen oven voi halutessaan siirtää lähemmäksi makuuhuonetta, jolloin syvennys toimii yleisemmin kaikkien käytössä, esimerkiksi koko perheen yhteisenä lautapelihyllynä, kirjahyllynä tai viihde-elektroniikan siistinä säilytyspaikkana.

Avaraksi jätetyssä olokeittiössä on kaksi puolta, toinen perheen yhteiselle ruokailulle ja toinen oleskelulle. Näiden paikat voi peilata helposti toisin päin, jos eteisestä haluaakin astua suoraan olohuoneeseen, tai järjestys on tontin suuntien vuoksi mieluisampi. 

Keittiön ja olohuoneen muodostamasta avarasta oleskelutilasta löytyy myös luonteva paikka tunnelmalliselle ja lämmittävälle takalle. Olokeittiöön on mahdollista lisätä ulko-ovi sekä komea pergola sen yhteyteen.

Kokonsa ja kustannustehokkuutensa puolesta talomalli sopii erinomaisesti myös ensimmäiseksi omaksi kotitaloksi tai viihtyisäksi vapaa-ajan-asunnoksi.

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: