Hirsitalo
Aisti 95/103

4h + k + khh + wc + pe + s

Tämä kolmen makuuhuoneen hirsikoti on suunniteltu kustannustehokkaaksi – korkeasta laadusta tinkimättä.

Koko

Kerrokset
1
Huoneet
4
Huoneistoala
95m²
Kerrosala
103m²

Kolmen makuuhuoneen tehokas Aisti 95/103-talomalli on tyylikäs ja raikkaan klassinen hirsitalo ulkoasultaan. Mukavan kokoiset pystymalliset ikkunat on sommiteltu harkitusti huonetilojen ja julkisivun suhteen.

Eikä korkeasta laadusta tarvitse tinkiä, kun hirsikoti on suunniteltu ja toteutettu taloudelliseksi. Yksi suunnittelun säästöä tuovista oivalluksista on, että keskitimme talomallin keittiön, kodinhoitohuoneen ja märkätilat lähekkäin hirsitalon sydämeen, mikä on sekä kustannustehokas että kodin energiatehokkuuden kannalta viisas ratkaisu.

Heti sisään astuessa kotiin saapuvalle avautuu näkymä sivulle kodin avariin ja viihtyisiin oleskelutiloihin. Eteisaulan kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa perheen  ulkoiluvaatteille siististi näkösuojaan suunniteltuna.

Makuuhuoneet on sijoitettu kodin rauhallisiin kulmiin ja wc on luontevasti kahden makuuhuoneen välissä, eteisen tuntumassa.

Avaraan ja valoisaan olohuone-keittiöön mahtuu hyvin myös ruokailuryhmä. Käytännöllinen ja kaunis keittiösaareke toimii aina tarpeellisena laskutilana sekä kätevänä tarjoilupöytänä niin perheen yhteisillä päivällisillä kuin illalliskutsuillakin.

Toivoisitko sittenkin lisää neliöitä? Enemmän tilaa kaipaaville hirsitalomalliin on suunniteltu venytysoptio, jonka turvin oleskelutilaan ja mh3:een saa loihdittua tarpeen mukaan kätevästi lisää tilaa.

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: