Kesän 2021 uudet muokattavat hirsitalomallit – Aisti ja Tuntu

Kesän ja Lohjan asuntomessujen kunniaksi julkaisemme kotien ykkösen* uudet hirsitalomallit, jotka syntyivät kuuntelemalla asiakkaidemme suosituimpia toiveita ja yhdistämällä ne halutuimpiin perhearkea helpottaviin tilaratkaisuihin.

Hirsi-Kastellin uudet talomallit pistävät terveellisen ja ekologisen asumisen juhlat pystyyn kapeillekin kaupunkitonteille. Hirsiuutukaisemme ovat yhden kerroksen Aisti 116/126 kolmella makuuhuoneella sekä kaksikerroksinen Tuntu 141/159, joka täyttää isommankin perheen kotihaaveet.

Hirsikoti ilman kompromisseja

Hirsi-Kastellin hirsikodit ovat aina muokattavissa asujien toiveiden mukaan. Myös kesän uutuusmallien pohja- ja sisätilaratkaisuja sekä ulkoasua on helppo räätälöidä yhdessä hirsiasiantuntijoidemme kanssa. Osaavat ammattilaisemme toteuttavat yksilöllisen hirsitalon stressittömästi aina muuttovalmiiksi asti, tai voit myös valita Viittä Vaille Valmis -toimituksen, jos haluat viimeistellä kodin sisätilat itse.

* Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo 27 vuoden ajan. Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV.

Uudet modernit hirsitalomallit

Aisti 116/126

Modernin pulpettikaton alla yhdistyvät kotoilijoiden hartaimmat toiveet ja halutuimmat tilaratkaisut. Korotetut oleskelutilat ja korkeat ikkunat tekevät kodista näyttävän, luonnonvaloisan ja avaran. Sisääntulon yhteydessä on kätevä arkieteinen ja päämakuuhuoneesta löytyy suuri vaatehuone, johon saa myös rauhallisen paikan etätyöpisteelle. Isolle katetulle terassille on helppo pujahtaa vilvoittelemaan saunatiloista tai siirtyä brunssille suoraan olokeittiöstä.

Tuntu 141/159

Näyttävä päätykatos terasseineen on kaksikerroksisen talomallin katseenvangitsija. Koti tarjoaa roimasti säilytystilaa, kaksi vaatehuonetta ja tarvittaessa neljännenkin makuuhuoneen. Kaikkiin makuuhuoneisiin on suunniteltu hyvät säilytystilat, ja yhdessä niistä on koko seinän mittainen kaapisto. Eteisestä löytyy tilava vaatehuone/arkieteinen sekä pitkä kaappirivi. Talomallissa on vakiona katoksen syvyinen avoparveke ja sen alla viihtyisä katettu terassi. Lisämaksullisena optiona on jatkaa parveketta sekä terassia yli kattolinjan. Terassi on myös lasitettavissa.