Hirsitalo
Tuntu 141/159

4h + k + khh + 2vh + arkiet + 2wc + pe + s

Näyttävä päätykatos parvekkeineen ja terasseineen on Tuntu-hirsikodin katseenvangitsija. Koti tarjoaa rutkasti säilytystilaa ja tarvittaessa neljännenkin makuuhuoneen perheellesi.

Koko

Kerrokset
2
Huoneet
4
Huoneistoala
141m²
Kerrosala
159m²

Tämä näyttävä kaksikerroksinen hirsitalo on isommankin perheen unelmien täyttymys. Hyvin kaupunkimaisille pientalotonteille istuvassa Tuntu 141/159 -mallissa pääikkunat avautuvat sisääntulosivulle ja päätyjen suuntaan. Tasapainoinen ikkuna-aukotus ympäri kotia yhdistettynä kauniisiin mittasuhteisiin antaa hirsitalolle klassisen rauhallisen ilmeen.

Näyttävä päätykatos on Tuntu-hirsikodin katseenvangitsija. Talomallissa on vakiona katoksen syvyinen avoparveke ja viihtyisä katettu terassi sen alapuolella. Lisämaksullisena optiona on suurentaa ja jatkaa avoparveketta ja samalla myös terassia hulppeasti yli kattolinjan. Terassi on myös lasitettavissa.

Hirsikodin modernit sisätilat tarjoavat hyvän suunnittelun ansiosta rutkasti säilytystilaa: Eteisessä on pitkä rivi kaappeja ja tilava vaatehuone/arkieteinen. Jokaiseen makuuhuoneeseen on myös suunniteltu hyvät säilytystilat. Kodissa on kaksi vaatehuonetta, ja yhdessä makuuhuoneista on koko seinän mittainen kaapisto.

Alakerrassa ruokailutilan ikkunat avautuvat kahteen suuntaan. Tila on avoin yläkertaan asti. Viihtyisä olohuone ruokailutilan vieressä tarjoaa ehjää seinätilaa kalusteille sekä paikan tunnelmalliselle tulisijalle. Takaseinän yläikkuna tuo luonnonvaloa oleskelutiloihin, mahdollistaen samalla kalusteiden sijoittelun tällekin seinälle.

Yläkerrassa on hyvän kokoinen ja erittäin valoisa oleskelutila, jonka voi muuttaa neljänneksi makuuhuoneeksi. Valo saa tulvia sisätiloihin suurien ikkunoiden kautta kolmesta ilmansuunnasta. Kodinhoito- ja saunatilat on sijoitettu yläkerran rauhaan. Saunasta on helppo pujahtaa aulan kautta parvekkeelle vilvoittelemaan.

Yläkerran päämakuuhuone on todellisella maisemapaikalla. Huoneesta avautuu näkymät parvekkeen suuntaan ja lasipariovien läpi myös korkean ruokailutilan yli. Jokaiseen makuuhuoneeseen mahtuu tarvittaessa parisänky.

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: