Hirsitalo
Aisti 116/126

4h + k + khh + vh + arkiet + 2wc + pe + s

Aisti 116 yhdistää asiakkaidemme suosikkitoiveet kauniin pulpettikatonsa alle. Saunan ulkopuolelle saa ulkoaltaan kesäisen vilvoittelun turkoosiksi kruununjalokiveksi.

Koko

Kerrokset
1
Huoneet
4
Huoneistoala
116m²
Kerrosala
126m²

Uusi Aisti 116/126 -talomalli yhdistää asiakkaidemme suosituimmat toiveet ja halutuimmat tilaratkaisut kauniin pulpettikattonsa suojiin.

Kauniin pelkistetty, suorakaiteen mallinen hirsitalo sopii tyylillisesti niin kaupunkiin kuin maaseudun rauhaankin. Korotetut oleskelutilat ja korkeat ikkunat tekevät Aisti 116/126 -mallista näyttävän, luonnonvaloisan ja hurmaavan avaran kodin. Täällä on etuoikeus ja ilo nauttia oman turvasataman puhtaasta sisäilmasta.

Sisääntulon yhteydessä kotiintulijoita tervehtii kätevä arkieteinen. Kuraeteisenäkin tunnettu tila tekee arjesta sekä lapsiperheen vaatesäilytyksestä ihanan vaivatonta tässä neljän kovin erilaisen vuodenajan maassa.

Yksi kodin hurmaavista viihtymispaikoista on suuri katettu terassi, jolle on helppo kulkea sekä tilavasta olokeittiöstä että saunaosastolta. Katoksesta saa helposti lasitetun terassin, jolloin maisemallisista illallisista voi nauttia pitkälle syksyyn.

Aisti-hirsikodissa on rauhallinen saunaosasto, josta löytyy erillinen wc sekä oma uloskäynti kodinhoitohuoneen kautta tilavalle terassille. Mikset viimeistelisi perheesi kotoiluparatiisia hulppealla ulkoaltaalla? Suunnittelimme katoksen alle paikan, johon saa ikioman poreammeen kesäisen vilvoittelun turkoosiksi kruununjalokiveksi.

Päämakuuhuoneen yhteydestä löytyy kookas vaatehuone, johon saa myös rauhallisen paikan etätyöpisteelle. Wc- ja suihkutilat on sijoitettu kätevästi päämakuuhuoneen ja vaatehuoneen välittömään läheisyyteen, jolloin aamurumbat ja iltapesut hoituvat ilman ylimääräistä puikkelehtimista kodin tiloista toisiin.

Tässä aistikkaassa hirsikodissa on hyvä olla ja elää.

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: