Kevään uusi hirsitalomalli Aisti 115/126 on vastaus monen toiveisiin

Hirsi-Kastellin uutuusmalli tarjoaa arjen luksusta muunneltavissa neliöissä. Aisti 115/126 on täydellinen hirsitalo perheille, jotka arvostavat terveyttä ja haluavat nauttia riemastuttavan toimivista tilaratkaisuista kestävästi rakennetussa kodissa.

Asuintilojen käyttötavat ja -tarpeet ovat muuttuneet viime vuosina monin tavoin. Ekologisuus, energiansäästö ja ympäristöstä huolehtiminen kiinnostavat, omaa terassia ja pihatilaa arvostetaan aiempaakin enemmän ja samalla hybridityöskentelystä on tullut monelle pysyvä osa arkea.

Kun kotona vietetään sekä työ- että vapaa-aikaa, niitä eriyttävän tilan sekä joustavien ja muunneltavien ratkaisujen tärkeys korostuu myös hyvinvoinnin kannalta. 

Kotien ykkösen1 mallistotiimi vastaa näihin kaikkiin kohtiin ekologisella hirsitalomallilla, joka on suunniteltu mutkattoman arjen sekä asiakkaiden toiveiden ympärille. 

Monipuolisen, viihtyisän ja pitkäikäisen kodin salaisuus piilee oivaltavassa ja ennakoivassa suunnittelussa. Kompromissiton hirsikoti taipuu perheen elämäntilanteiden mukaan moneksi ja antaa tasapainoista tilaa asukkaiden hyvinvoinnille ja mielenrauhalle  – nyt ja tulevaisuudessa.

Hirsikoti ilman kompromisseja

Hirsi-Kastellin hirsikodit ovat aina muokattavissa asujien toiveiden mukaan. Myös kesän uutuusmallien pohja- ja sisätilaratkaisuja sekä ulkoasua on helppo räätälöidä yhdessä hirsiasiantuntijoidemme kanssa. Osaavat ammattilaisemme toteuttavat yksilöllisen hirsitalon stressittömästi aina muuttovalmiiksi asti, tai voit myös valita Viittä Vaille Valmis -toimituksen, jos haluat viimeistellä kodin sisätilat itse.

* Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo 27 vuoden ajan. Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV.

Kevään uusi hirsitalomalli

Aisti 115/126

Hyvän pohjansa ansiosta luonnonvaloisa Aisti-hirsitalo istuu vaivattomasti kapeillekin kaupunkitonteille. Kodin suojaksi terassin ylle kohoava uljas epäsymmetrinen katos on myös energiatehokas ratkaisu. Avaraan olokeittiöön on jätetty ylellistä väljyyttä, mikä mahdollistaa monipuolisen saarekkeen. Koti tarjoaa kaksi makuuhuonetta, kaksi wc:tä sekä valoisan työhuoneen, joka muuntuu helposti vierashuoneeksi tai kolmanneksi makkariksi. Päämakuuhuoneen kruunaa väljä vaatehuone, jonka kautta pääsee kätevästi suoraan suihku- ja kodinhoitotiloihin.