Hirsitalo
Aisti 115/126

4h + k + khh + 2 wc + pe + s

Arjen luksusta ja toimivuutta koko perheelle näyttävän ja energiatehokkaan epäsymmetrisen katoksen alla. Tässä kodissa sekä etätyöt että jokapäiväiset askareet sujuvat kuin tanssi.

Koko

Kerrokset
1
Huoneet
4
Huoneistoala
115m²
Kerrosala
126m²

Aisti 115/126 on täydellinen hirsitalo perheelle, joka haluaa nauttia sujuvasta arjesta ja riemastuttavan toimivista tilaratkaisuista. Hyvän pohjansa ansiosta yksikerroksinen hirsikoti istuu vaivattomasti kapeallekin kaupunkitontille. 

Kodin suojaksi terassin ylle kohoava uljas epäsymmetrinen katos viimeistelee tyylikkään arkkitehtuurin. Se on myös energiatehokas ratkaisu. Aurinkoisina päivinä katos suojaa kotia kuumimmalta paahteelta, jolloin asunto pysyy luonnollisesti viileämpänä – eikä kesäisen sadekuuron vuoksi tarvitse keskeyttää brunssia tai perheen lautapelituokiota terassilla.

Arjen luksusta muunneltavissa neliöissä

Kaunis ja tunnelmallinen hirsitalo on suunniteltu siten, että luonnonvalo saa virrata vapaasti sisätilojen läpi kaikkina vuodenaikoina. Kodin hirsiseinillä väikehtivä valo on ilo silmälle ja lisää kodin avaruutta entisestään.

Olohuoneen ja keittiön muodostama avoin oleskelutila saa arjen toimimaan kuin ajatus ja houkuttelee perheen sekä ystävät viihtymään yhdessä hyvän ruoan, suurten maisemallisten ikkunoiden ja takkatulen äärelle.

Keittiöön on jätetty ylellistä väljyyttä, mikä mahdollistaa suurenkin saarekkeen. Halutessaan keittiösaarekkeesta voi tehdä niin ison, että sen yhteyteen saa tuolit ja osan saarekkeesta voi pyhittää pöytätasoksi. Näin se palvelee kätevästi myös kiireisten aamujen aamupalapöytänä ja koululaisten läksyjentekopaikkana koulupäivän jälkeen. Lasten kysymyksiin on helppo vastata kokkailun lomasta, ilman että liedellä porisevaa herkkupataa tarvitse laskea silmistään.

Asiakkaidemme toiveisiin vastaa myös valoisa ja rauhallinen työhuone, jossa etätyöskentely hoituu helposti. Työhuone muuntuu kätevästi vierashuoneeksi, tai siitä voi tehdä kodin kolmannen makuuhuoneen – mitä perheesi kulloinkin kaipaa.

Arjen luksusta vanhemmille tarjoaa muun muassa päämakuuhuoneesta löytyvä väljä vaatehuone, josta voi pujahtaa kätevästi suoraan pesutiloihin ja kodinhoitohuoneeseen. Ja toisin päin: kuivausrummulta on helppo kiikuttaa puhtaanraikkaat tekstiilit suoraan omille paikoilleen vaatehuoneeseen.

Kiitettävän kokoisessa kodinhoitohuoneessa on myös pukeutumistilaa saunojille. Täältä voi astua suoraan katetun terassin suojiin, jossa on mukava vilvoitella saunan jälkeen ja nauttia tunnelmallisista kesäilloista.

Pesuhuoneessa on tarvittaessa tilaa kahdelle suihkulle. Kodin toinen wc on sijoitettu saunaosaston yhteyteen, mutta suojaisasti yksityiseen tilaan, mikä helpottaa eloa ja oloa myös saunavieraita kestitessä.

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: