Uusi Aisti-talomalli yhdistää ylellisyyden taloudellisuuteen

Kotien ykkösen* tuore hirsitalomalli tarjoaa isommallekin perheelle arjen aatelia ja helppoa kalustettavuutta monipuolisesti muokattavassa valmistalopaketissa. Suunnittelussa on huomioitu toteutuksen kustannustehokkuus ja arjen sujuvuus keskittämällä talotekniikan toiminnot lähelle toisiaan.

Syksyn uutuus, Aisti 125/135 -hirsitalo, on Kastellin mallistotiimin taidonnäyte esteettisestä ja samalla tehokkaasta tilasuunnittelusta. Tarkoin mietitty kokonaisuus mahdollistaa ylellisyyden, taloudellisuuden ja toimivuuden samassa muuttovalmiissa hirsitalopaketissa.

Suunnittelussa on huomioitu toteuttamisen kustannustehokkuus esimerkiksi keskittämällä talotekniikan toiminnot yhdeksi kokonaisuudeksi. Vesipisteiden ja laatoitettujen tilojen sijoittaminen lähekkäin sujuvoittaa kotiarkea ja suitsii kustannuksia sekä rakennusvaiheessa että hirsitalon pitkän elinkaaren aikana.

Aiempien talomalliemme tavoin syksyn 2023 hirsiuutukainen on helposti muokattavissa asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan niin pohjan, sisätilaratkaisujen, ulkoasun kuin ikkuna-aukotustenkin puolesta. Tähän neljän makuuhuoneen Aisti-kotiin mallistotiimimme on suunnitellut myös jo valmiiksi erityisesti isompaa perhettä ilahduttavia muokkausoptioita.

Talomalli on saatavissa vaivattomasti muuttovalmiiksi asti toteutettuna tai Viittä Vaille Valmiina toimitussisältönä, mikäli haluat viimeistellä kotisi sisätilat itse.

* Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo 27 vuoden ajan. Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV.

Vakavaraisuutemme on sinunkin turvasi

Kastellin kanssa unelmiesi kompromissiton hirsitalo valmistuu varmasti, turvallisesti ja ajallaan yli 30 000 yksilöllisesti toteutetun omakotitalon ja hirsikodin kokemuksella. Taustallamme on päälle satavuotias vakavarainen perheyhtiö, Harjavalta Oy, jonka terve talouspohja tuo myös sinulle taloudellista turvaa ja huolettomuutta rakennushankkeen aikana – ja pitkälle sen jälkeenkin.

Uusi hirsitalomalli

Aisti 125 -hirsitalo

Aisti 125/135

Lapsiperheen kodissa pitää olla tilaa –  myös säilytystilaa – elämälle. Neljän makuuhuoneen ja väljien kodinhoitotilojen koti tarjoaa pitkiä läpitalon näkymiä naapurien katseilta suojassa. Kauniit ja akustiikaltaan rauhoittavat hirsiseinät saavat paljon näkyvyyttä kalustettavuuden kärsimättä. Ylväs päämakuuhuone tarjoaa vanhemmille sviittitunnelmaa, tilavan vaatehuoneen ja optiona oman kulun suoraan pesutiloihin. Hyvin suunniteltu keittiö ja jatkettava terassi tekevät arjesta kotoilun juhlaa.