Arvonnan säännöt ja ehdot

Arvonnan järjestäjä: Kastelli-talot Oy (jäljempänä ”Kastelli”)

Kastelli-talot Oy
PL 455, 90101 Oulu
Y-tunnus 2821066-7

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Palkinto

Arvomme 10 000 euron arvoisen Puustelli-keittiökalustepalkinnon kaikkien Kastellin tai Hirsi-Kastellin kanssa talokaupat 7.7.–31.10.2023 solmineiden asiakkaidemme kesken. Arvonta ei koske osallistumisajan ulkopuolella solmittuja talokauppoja.

Osallistuminen ja osallistumisaika

Keittiöarvonta koskee uusia talokauppoja 7.7.2023 alkaen ja on voimassa 31.10.2023 saakka.

Palkinto arvotaan automaattisesti kaikkien Kastellin tai Hirsi-Kastellin kanssa kampanja-aikana 7.7.–31.10.2023 talokaupan solmineiden kesken. Erillistä ilmoittautumista arvontaan ei siis tarvita.

Palkintoja arvotaan yksi (1) kappale ja palkinnon arvo on kymmenentuhatta (10 000) euroa.

Osallistuminen arvontaan ei ole mahdollista osallistumisajan päättymiseen jälkeen tai ennen sen alkamista. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista itsestään riippumattomista syistä johtuvista osallistumisen esteistä.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt, lukuun ottamatta Kastelli Group Oy;n ja Puustelli Group Oy:n henkilöstöä perheineen sekä tämän arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden kumppaneiden työntekijöitä perheineen.

Osallistuminen edellyttää uuden talokaupan solmimista Kastellin tai Hirsi-Kastellin kanssa yllä ilmoitetun kampanja-ajan sisällä.

Voittajien arvonta ja palkinnon luovutus

Arvonnan järjestäjä suorittaa palkinnon arvonnan kampanja-ajan päätyttyä, viimeistään 30.11.2023. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti oman talokauppiaan toimesta, sähköpostitse tai puhelimitse. Palkinnon lunastamisesta ja yksityiskohdista sovitaan tarkemmin oman talokauppiaan kanssa.

Kastelli sitoutuu suorittamaan palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron.

Palkintoon liittyvät ehdot

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa toiseksi palkinnoksi, rahaksi tai luovuttaa eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Palkintona arvottavan Puustellin keittiökalustepaketin saa rakenteilla olevaan Kastelli- tai Hirsi-Kastelli-taloon, josta kaupat on solmittu. Keittiöpalkintoa ei siis voi käyttää muun voittajan hallinnassa olevan rakennuksen sisustamiseen.

Muuttovalmiin Kastelli- tai Hirsi-Kastelli-talon toimituslaajuuteen sisältyy aina kalusteiden asennus, jolloin voittaja voi valita mieleisensä keittiökalusteet Puustellilta ja palkinnon arvo (10 000 euroa) vähennetään keittiökalustepaketin kokonaishinnasta.

Viittä Vaille Valmis ja Peruspaketti -toimituslaajuudet eivät lähtökohtaisesti sisällä kiintokalusteita asennuksineen. Tällöin voittaja voi a) valita haluamiansa Puustellin keittiökalusteita palkinnon arvon (10 000 euroa) edestä ja hoitaa asennuksen sekä rahdin itse, tai b) valita haluamiansa Puustellin keittiökalusteita sisältäen Kastellin asennuspalvelun ja toimituskulut, jolloin palkinnon arvo (10 000 euroa) vähennetään tämän kokonaispaketin hinnasta.

Tavarapalkinnot toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin. Palkinnon voittaja vastaa kaikista muista palkinnon hyväksymiseen, lunastamiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Järjestäjä ei vastaa force majeur -tapauksista.

Mikäli voittaja ei sitoudu näissä säännöissä määriteltyihin ehtoihin, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Osallistujien tietojen käyttö

Kampanjaan osallistuminen tapahtuu automaattisesti. Osallistumisesta voi halutessaan myös kieltäytyä. Osallistuja hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn Kastellin tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää Kastellin tietosuojakäytännöistä tietosuojaselosteesta.

Keittiöarvontaan osallistuneiden tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistuja voi kuitenkin myöntää arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen perheen nimeä ja paikkakuntaa arvontaan liittyvässä tiedotuksessa Kastellin kanavissa ilman erillistä korvausta.

Arvonnan järjestäjän vastuu ja oikeudet

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittuihin ehtoihin sekä palkintojen määrään ja arvoon. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen. Järjestäjällä on oikeus muuttaa arvonnan sääntöjä, keskeyttää arvonta tai muuttaa arvontaa ilman erityistä ilmoitusta koko kampanjan voimassaolon ajan.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia.