Omat ideat muuttovalmiiksi

Voita 10 000 eurolla Puustellin keittiökalusteita uuteen kompromissittomaan kotiisi!

omat ideat muuttovalmiiksi
Tuo luonnoksesi meille, suunnitellaan yhdessä kompromissiton hirsikoti

Pistä talohaave kantamaan hedelmää jo tänä syksynä. Me kastellilaiset muutamme ideasi luonnoksesta lihaksi ja rakennamme hirsikotiunelmasi tuumasta täydelliseksi yli 30 000 yksilöllisesti toteutetun omakotitalon vankalla ammattitaidolla.

Keittiöarvonta

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi hirsitalo – samalla voit voittaa 10 000 eurolla Puustellin korkealaatuisia kotimaisia keittiökalusteita uuteen kompromissittomaan kotiisi! 

Arvomme keittiökalustepalkinnon kaikkien 7.7.–31.10.2023 Kastelli- tai Hirsi-Kastelli-talokaupat solmineiden asiakkaiden kesken. 

Katso arvonnan ehdot ja säännöt täältä.

Jätä meille vapaamuotoinen viesti tai tarjouspyyntö sivun alareunan lomakkeella!

Kompromissiton hirsikoti on itselle tehty. Se valmistuu Kastellin varmoissa käsissä turvallisesti aina muuttovalmiiksi asti – pientalojen edelläkävijän teknisiä ja ekologisia innovaatioita unohtamatta. Esimerkiksi murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden hirsitalon säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Näistä rakentuu laadukas yksilöllinen kotitalo, jossa perheesi on hyvä elää nyt ja tulevaisuudessa.

Hyödynnämme Kastellin pitkää rakentamiskokemusta ja viimeisen päälle hiottuja toimintamalleja myös asiakkaidemme omien suunnitelmien ja luonnosten toteuttamisessa.

Muokkaa haluamastasi talomallista yksilöllinen hirsikoti

Yhdessä voimme räätälöidä Hirsi-Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Apunasi on Suomen suurimman avaimet käteen -kotien toimittajan Kastellin raudanluja asiantuntemus sekä markkinoiden palvelualtteimmiksi koetut kauppiaat. (Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2022/23 RV ja 2022/23 SV.)

Kuva valoisan hirsikodin sisätiloista

Muuttovalmiin talotoimituksen henkinen helppous yllätti.

– Kokenut rakentajaperhe, muokattu Väre-hirsitalomalli, Levi
Kastellin Veistos 163 -talomallipohja

En ole ikinä tajunnut, että valmispakettia voi muokata näin paljon!

– Pariskunta, Kastellin räätälöity Veistos-talomalli, Sipoo

Käveltiin piirustukset kädessä Kastellille ja kysyttiin, löytyisikö tähän jotain valmista pohjaa.

– Perhe Lohjalta, Kastellin Plazia-talomalli

Kastellin palvelualttius on ihan ykkösjuttu. Projektijohto on maailmanluokkaa ja aikataulujen pitävyys on tosi iso asia.

– Kokenut rakentaja, Kastellin räätälöity paritalopaketti, Laukaa

Avara avokeittiö vai erillinen kokkaustila? Walk-in-closet, pantry tai palju? Kuntoiluhuone, studio tai työtilaa kädentaidoille? Sinä tiedät, millainen on perheesi unelmakoti. Meillä on osaaminen ja osaajat sen toteuttamiseksi.

Isossa taloprojektissa mielenrauha on mittaamattoman arvokas asia, mikä korostuu entisestään epävarmoina aikoina. Hirsi-Kastelli on stressitön ja varma kumppani kodinrakentajille: taustallamme on yli 100-vuotiaan vakavaraisen perheyhtiön vahvat ja leveät ammattihartiat.

Siksi tiedät hirsitalosi valmistuvan varmasti, ajallaan ja juuri sellaisena kuin pitikin.


Pyydä tarjous
Kiinnostuitko Hirsi-Kastellin hirsitaloista?

Lähetä meille vapaamuotoinen tarjouspyyntö muuttovalmiista hirsikodista oheisella lomakkeella.

  • Rakennussuunnitelman tiedot

  • Hidden

    Muut tietokentät

  • Hidden