Omat ideat muuttovalmiiksi

omat ideat muuttovalmiiksi
Ajat muuttuvat, kotiunelmat pysyvät

Miksipä et toteuttaisi haavettasi hirsikodista jo tänä kesänä? Päätös rakentaa oma unelmakoti kantaa hedelmää pitkälle tulevaisuuteen. Kastellin kanssa taloprojekti on turvallista aloittaa vaikka heti. Aikojen heilahtelut kestävä vakavarainen toimija takaa, että haaveidesi koti valmistuu helposti, varmasti ja juuri sellaisena kuin halusit.

Me kastellilaiset muutamme ideasi luonnoksesta lihaksi ja rakennamme hirsikotiunelmasi tuumasta täydelliseksi yli 30 000 yksilöllisesti toteutetun omakotitalon vankalla ammattitaidolla. Suunnitellaan yhdessä kompromissiton koti! Tuo ideasi meille ja pyydä tarjous juuri sinun suunnitelmiisi sinulle räätälöidyillä kampanjaeduilla.

Miksi valita Hirsi-Kastelli?

Kompromissiton hirsikoti on itselle tehty. Se valmistuu Kastellin varmoissa käsissä turvallisesti aina muuttovalmiiksi asti – pientalojen edelläkävijän teknisiä ja ekologisia innovaatioita unohtamatta. Esimerkiksi murroksellinen Kastelli EnergiafiksuTM -ratkaisu minimoi ostoenergian tarpeen uuden hirsitalon säästäessä ja tuottaessa energiaa perheesi käyttöön.

Hyödynnämme Kastellin pitkää rakentamiskokemusta ja viimeisen päälle hiottuja toimintamalleja myös asiakkaidemme omien suunnitelmien ja luonnosten toteuttamisessa. Jätä meille vapaamuotoinen viesti tai tarjouspyyntö sivun alareunan lomakkeella!

Muokkaa haluamastasi talomallista yksilöllinen hirsikoti

Yhdessä voimme räätälöidä Hirsi-Kastellin talomallipohjia joustavasti mittoja, ulkomuotoa, talotekniikkaa, tilaratkaisuja, sisustusta, tontin muotoa, ikkuna- ja oviaukotuksia sekä terasseja ja parvekkeita myöten. Siis lähes mielin määrin.

Apunasi on Suomen suurimman avaimet käteen -kotien toimittajan Kastellin raudanluja asiantuntemus sekä markkinoiden palvelualtteimmiksi koetut kauppiaat. (Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2023/24 RV.)

Kuva valoisan hirsikodin sisätiloista

Muuttovalmiin talotoimituksen henkinen helppous yllätti.

– Kokenut rakentajaperhe, muokattu Väre-hirsitalomalli, Levi
Kastellin Veistos 163 -talomallipohja

En ole ikinä tajunnut, että valmispakettia voi muokata näin paljon!

– Pariskunta, Kastellin räätälöity Veistos-talomalli, Sipoo

Käveltiin piirustukset kädessä Kastellille ja kysyttiin, löytyisikö tähän jotain valmista pohjaa.

– Perhe Lohjalta, Kastellin Plazia-talomalli

Kastellin palvelualttius on ihan ykkösjuttu. Projektijohto on maailmanluokkaa ja aikataulujen pitävyys on tosi iso asia.

– Kokenut rakentaja, Kastellin räätälöity paritalopaketti, Laukaa

Avara avokeittiö vai erillinen kokkaustila? Walk-in-closet, pantry tai palju? Kuntoiluhuone, studio tai työtilaa kädentaidoille? Sinä tiedät, millainen on perheesi unelmakoti. Meillä on osaaminen ja osaajat sen toteuttamiseksi.

Isossa taloprojektissa mielenrauha on mittaamattoman arvokas asia, mikä korostuu entisestään epävarmoina aikoina. Hirsi-Kastelli on stressitön ja varma kumppani kodinrakentajille: taustallamme on yli 100-vuotiaan vakavaraisen perheyhtiön vahvat ja leveät ammattihartiat.

Siksi tiedät hirsitalosi valmistuvan varmasti, ajallaan ja juuri sellaisena kuin pitikin.


Pyydä tarjous
Kiinnostuitko Hirsi-Kastellin hirsitaloista?

Lähetä meille vapaamuotoinen tarjouspyyntö muuttovalmiista hirsikodista oheisella lomakkeella.

  • Rakennussuunnitelman tiedot

  • Hidden

    Muut tietokentät

  • Hidden