Hirsitalo
Väre 90/98

3h + k + khh + 3vh + wc + pe + s + pantry + yläkertavaraus

Kaunis 1-kerroksinen hirsikoti, joka kasvaa perheesi mukana 1,5-kerroksiseksi.

Koko

Kerrokset
1
Huoneet
3
Huoneistoala
90m²
Kerrosala
98m²

Yksikerroksinen Väre 90 on taloudellinen, terveellinen ja turvallinen hirsikoti kasvavalle perheelle. Ullakon voi myöhemmin muuttaa lämmitetyksi asuintilaksi, tai halutessasi voit hankkia suoraan valmiilla yläkerralla varustetun Väre 127-mallin. Fiksu hirsikoti tarjoaa siis tarpeesta riippuen 2–4 makuuhuonetta asujilleen.

Kustannustehokkaan Väreen huolella suunnitellut tilaratkaisut tuovat väljyyden tuntua asumiseen ja modernissa avoimessa saarekekeittiössä on ilo kokata. Yksikerroksisessa mallissa porrasvarauksen paikalle saa portaiden sijaan vaatehuoneen tai pantryn.

Avaraa asumista pienemmälläkin kaupunkitontilla

Väreen ajaton ja yksinkertaisen tyylikäs suorakaiteen muoto istuu kauniisti tiiviillekin taajamatontille, ja talon voi sovittaa tontille myös pitkittäin. Pääsisäänkäynnin sisäänveto antaa kodille raikkaan modernin vivahteen. Oleskelutilat on sijoitettu kätevästi kodin yhdelle sivulle. Voit päättää itse, haluatko haaveidesi terassin kodin eteen vai sittenkin talon päätyyn, jossa on optiona myös pergola. Kodinhoitohuoneeseen saa halutessaan oman sisäänkäynnin.

Katso myös yläkerrallinen versio talomallista:
Väre 127/145

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: