Hirsitalo
Väre 127/145

5h + k + khh + 2vh + 2wc + pe + s

Puolitoistakerroksinen Väre 127 on Väre 90 -hirsikodin yläkerrallinen versio.

Koko

Kerrokset
Huoneet
5
Huoneistoala
127m²
Kerrosala
145m²

Väre-malli on taloudellinen, terveellinen ja turvallinen hirsikoti, joka kasvaa perheesi mukana 1,5-kerroksiseksi. Väre 90 -mallissa ullakon voi myöhemmin muuttaa lämmitetyksi asuintilaksi, tai halutessasi voit valita suoraan tämän valmiilla yläkerralla varustetun Väre 127-mallin. Fiksu hirsikoti tarjoaa siis tarpeesta riippuen 2–4 makuuhuonetta asujilleen. Kustannustehokkaan Väreen huolella suunnitellut tilaratkaisut tuovat väljyyden tuntua asumiseen ja modernissa avoimessa saarekekeittiössä on ilo kokata. Väreen yläkerrallisessa versiossa portaat vievät toiseen kerrokseen, josta löytyy oma wc ja kaksi rauhallista makuuhuonetta lisää perheenjäsentesi käyttöön.

Avaraa asumista pienemmälläkin kaupunkitontilla

Väreen ajaton ja yksinkertaisen tyylikäs suorakaiteen muoto istuu kauniisti tiiviillekin taajamatontille, ja talon voi sovittaa tontille myös pitkittäin. Pääsisäänkäynnin sisäänveto antaa kodille raikkaan modernin vivahteen. Oleskelutilat on sijoitettu kätevästi kodin yhdelle sivulle. Voit päättää itse, haluatko haaveidesi terassin kodin eteen vai sittenkin talon päätyyn, jossa on optiona myös pergola. Kodinhoitohuoneeseen saa halutessaan oman sisäänkäynnin.

Katso myös Väre 127:n yksikerroksinen versio pantryllä/alakerran vaatehuoneella:
Väre 90/98

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: