Hirsitalo
Väre 121/140

4h + k + khh + vh + arkiet + 2wc + pe + s

Moderni ja avara Väre-hirsikoti klassisen virtaviivaisella harjakatolla lumoaa niin urbaanin taajaman sykkeessä kuin maaseutumaisessa ympäristössäkin.

Koko

Kerrokset
Huoneet
4
Huoneistoala
121m²
Kerrosala
140m²

Kastellin huippusuositusta Kuori-mallistosta inspiraationsa ja ilmeensä ammentava Väre on silmäähivelevä vastaus hirsiasumista arvostavien ihmisten toiveisiin. Puolitoistakerroksinen kolmen makuuhuoneen hirsikoti on suunniteltu istumaan kauniisti ja käytännöllisesti myös kaupunkitonteille.

Alakerrasta löytyvät niin päämakuuhuone kuin oleskelu- ja kodinhoitotilatkin – rentouttavaa hirsisaunaa unohtamatta! Avara olohuone ja raikas ruokailutila avautuvat talon päädyn suuntaan, jossa hurmaavan suuret ikkunat tervehtivät päivänvaloa lattianrajasta asti. Kodin päädyn kruununa kohoaa henkeäsalpaavan kaunis harjamallinen katos, jonka alle levittäytyvällä viihtyisällä terassialueella on puhdas ilo rentoutua.

Näyttävän hirsitalon toista pitkää sivua koristavat tyylikkäät kapeat ikkunat, jolloin suojaisan seinustan saa suunnattua luontevasti naapuritonttia kohti. Näin luonnonvalo pääsee kaikista ilmansuunnista sisätiloihin hivelemään hirsiseinien kaunista pintaa, mutta samalla yksityisyys säilyy haluttuun suuntaan.

Sujuva arki syntyy hyvästä suunnittelusta ja siksi kodin sisääntulo tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Sitä löytyy niin eteisen kaapistoista kuin viereen suunnitellusta erillisestä arkieteisestäkin. Kodinhoitohuoneen toiminnot on jaettu kahteen osaan: toinen osa on pyhitetty pyykki- ja vaatesäilytystoiminnoille ja toinen osa toimii kätevästi kylpyhuoneen pukeutumistilana.

Yläkerran kaksi makuuhuonetta sijoitimme talon eri päätyjen rauhaan. Aula, vaatehuone ja wc-tila piirrettiin yläkerran keskelle, jolloin ne ovat helposti ja häiriöttä kummankin makuuhuoneen ulottuvilla kellonaikaan katsomatta. Aulatilaan voi sisustaa paikan rauhalliselle työpisteelle tai lukunurkkaukselle – ja lisäkaapistoilla aulaan saa luotua kätevästi lisää säilytystilaa.

Modernin virtaviivainen hirsitalomalli on saatavilla myös yhden kerroksen kompaktina kaupunkikotina:

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: