Hirsitalo
Aisti 94/102

4h + k + khh + vh + wc + pe + s

Huolella suunniteltu hirsikoti hyvästelee hukkaneliöt.

Koko

Kerrokset
1
Huoneet
4
Huoneistoala
94m²
Kerrosala
102m²

Kustannus- ja tilatehokas Aisti 94 tarjoaa runsaasti terveellistä tilaa elämälle ja ilolle nerokkaan pohjaratkaisunsa ansiosta. Kun pinta-alaa ei uhrata hukkaneliöihin, kompakti hirsikoti pystyy tarjoamaan kolme makuuhuonetta asukkailleen. Rentoutuminen on helppoa kodissa, jossa voi aistia puhtaan suomalaisen puun läsnäolon joka solullaan.

Oleskelutilat on sijoitettu päänsisäänkäynnin puolelle ja suuret maisemalliset ikkunat tuovat luonnonvaloa ja -vehreyttä sisätiloihin läpi talon. Moderni ja ihanan käytännöllinen saarekekeittiö tekee kiireisestäkin arjesta yhtä juhlaa. Avoin keittiö mahdollistaa yhdessäolon perheen tai vieraiden kanssa myös ruoanlaiton aikana.

Viihtyisää vapaa-aikaa omalla terassilla

Voit laajentaa hirsikotisi terassin olohuoneen eteen, ja terassille käynti voi tapahtua etuovesta tai olohuoneeseen sijoitetusta ovesta. Kodinhoitohuoneen ikkunan tilalle saa myös ulko-oven, jolloin löylyssä rentoutuneille vilvoittelijoille järjestyy miellyttävä saunaterassi.

Perinteisen ulkonäkönsä puolesta hirsikoti sopii niin maaseudun rauhaan kuin urbaaniin kaupunkiympäristöönkin.

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: