Hirsitalo
Aisti 131/147

6h + k + khh + vh + 2wc + pe + s

L-mallisen hirsikodin suojaisa sisäpiha tarjoaa omaa rauhaa urbaanissakin ympäristössä.

Koko

Kerrokset
1
Huoneet
6
Huoneistoala
131m²
Kerrosala
147m²

Tuore ja tilava hirsiuutukaisemme vastaa L-muotoisten omakotitalojen kasvavaan kysyntään.

Neliöitäänkin suuremmalta tuntuva Aisti 131 -hirsitalo elää ja muokkautuu perheesi tarpeiden mukaan: Se kätkee raikkaiden hirsiseiniensä siimekseen avaran olohuone-keittiön, neljä reilun kokoista makuuhuonetta sekä kätevillä pariovilla varustetun työhuoneen. Työhuoneesta voi muokata myös viidennen unisijan, tai vaikka ison vaatehuoneen viereisen makuuhuoneen yhteyteen.

Oleskelutiloissa Aistin avoin ja valoisa olokeittiö hurmaa hulppeilla ikkunoillaan. Ne tarjoavat estettömän näkymän omalle suojaisalle sisäpihallesi, joka on L-muotoon suunnitellun hirsikodin supervoima etenkin kaupunkitonteilla.

Kokkailijaa ilahduttaa suuri ja moderni keittiösaareke. Kivana yksityiskohtana on keittiökaapistojen toiselta puolelta löytyvä lisäkaapisto, jossa voi säilyttää vaikka niitä harvemmin käytettyjä astioita tai muita aarteita – siitä saa kiinteän kirjahyllynkin niin halutessaan.

Kodin toinen sydän, päämakuuhuone, löytyy kodin rauhaisasta päädystä, ja sitä täydentää ihanan kätevä pukeutumishuone. Makuuhuoneeseen saa halutessaan näppärän pujahdusreitin suoraan pesuhuoneen wc-tilaan. Pesuhuone on mukavan kokoinen ja sinne saa helposti toisenkin suihkun, jos perhepiirissäsi tapaa muodostua pesuruuhkaa. Mikä parasta, modernin hirsisaunan lauteille mahtuu isompikin porukka vihtomaan.

Suuret terassit ovat yksi Aistin ehdottomista helmistä. Saunan ikkunan alla on luonteva paikka ulkoaltaalle, jonka voit lisätä kotiisi kesäisen vilvoittelun turkoosiksi kruununjalokiveksi.

Muokkaa hirsikotia makusi mukaan

Löysitkö haaveidesi talomallin – melkein? Jos jonkin asian pitäisi olla hieman toisin – tämän sittenkin tuossa tai neliöitä vähän enemmän – meillä sekin onnistuu vaivattomasti! Katso kuinka voit muokata talomallia ja hirsikotisi ulkoasua: