Uudet aluekauppiaamme esittelyssä

Uudet kauppiaamme

Lisää Hirsi-Kastellin kasvoja

Pääset toteuttamaan hirsikotiunelmasi melkeinpä missä päin Suomea tahansa! Meillä on ilo esitellä muuttovalmiiden hirsikotien asiantuntijamme Sauli, Jarno, Ville ja Mika, jotka palvelevat sinua ja ovat apunasi nyt myös Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Satakunnan, Pirkanmaan sekä Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Kaikki kauppiaamme näet täältä:
Hirsiasiantuntijat

VARSINAIS-SUOMI JA SATAKUNTA

Sauli Hannuksela, Turun toimipiste

Hei! Hirsikoti on monien unelma ja siihen kannattaa tarttua kiinni. Meillä Kastellilla asiat ovat turvallisessa hoidossa: täällä osataan, tiedetään ja toteutetaan unelmia yhdessä asiakkaiden kanssa – tehdään oikeita asioita oikein.

Uskon, että asiantuntemus ja asiakaspalvelu ovat vahvuuksiani, joista saat hyötyä koko kotiprojektisi ajalle. Vain soitto tai lähestyminen sähköpostilla, siitä päästään varmasti vauhtiin!

Olen itse ”hiljalleen turkulaistuva” hirsikauppias, muusikko ja purjehtija – muuttaessani Varsinais-Suomeen ja Turun seudulle vuonna 1983 minulle kerrottiin, että tarvitaan 50 vuotta tullakseen turkulaiseksi. Nykyään asustelen Kustavissa ja Raisiossa.

Meri, purjehdus, saaristo ja avomeret – niiden parissa sieluni lepää ja akut latautuvat. Musiikki sen monimuotoisuudessaan vie minut syvälle sieluni perukoille. Työn ja erilaisten asioiden saavutukset ruokkivat motivaatiotani. Syntyyhän motivaatio mielekkäästä tekemisestä, olipa se sitten mitä hyvänsä.

Ota yhteyttä Sauliin

UUSIMAA

Tervehdys! Olen espoolainen perheenisä, aktiivikuntoilija ja pitkän linjan luontoihminen. Elämäntapatyöni, urani hirsikotikauppiaana, aloitin 21 vuotta ja noin 620 myytyä hirsitaloa sitten.

Urani aikana hirsitalot ovat kehittyneet melkoisesti – pyöröhirrestä ja ristinurkista on siirrytty painumattomaan hirteen menettämättä hirren hyviä sisäilmaominaisuuksia. Painumattoman hirren myötä saatiin käyttöön modernit rakenteet ja hirsikotiemme arkkitehtuuri sopiikin erinomaisesti kaupunkiympäristöön. Hirsitaloa suunnittelevat yllättyvät usein iloisesti kuullessaan, että he voivat saada kotinsa myös muuttovalmiiksi tehtynä ja perustuksineen.

On ollut hienoa seurata alan kehitystä, osallistua hankkeisiin konkreettisesti ja nähdä kuinka odotettuun hirsikotiin muutetaan asumaan. Kun hirsikoti on mielessäsi, soitathan tai lähetä minulle viesti, niin keskustellaan asiasta. 

Ota yhteyttä Jarnoon

POHJOIS-POHJANMAA

Ville Keskitalo, Oulun toimipiste

Hei! Olen Ville Keskitalo, nuori perheenisä. Perheeseeni kuuluu kihlattu ja 3-vuotias tytär.

Koti on turvasatamamme – oma pesä, joka rakennetaan luomaan turvaa ja lämpöä. On siis tärkeää, että kotinne vastaa niitä tarpeita mitä perheelläsi on. Yhdessä ideoimme ratkaisut, jotta saatte hirsikodin, joka tarjoaa arvostamianne asioita ja palvelee teitä parhaalla tavalla!

Kauppiaana ajattelen itseäni enemmänkin ratkaisujen kehittäjänä: Yhdessä löydämme ratkaisun siihen, miten, minne, milloin ja millainen hirsikoti on teille paras vaihtoehto, ja mikä tekee kodistanne kodin. Kuinka arvokasta on, että koti on turvallisesti, ekologisesti ja terveyttä edistäväksi rakennettu.

Perhe, terveys ja ystävät ovat itselleni tärkeitä arvoja. Vapaa-ajalla nautinkin ajanvietosta ja olemisesta perheen sekä ystävien kanssa. Olen myös intohimoinen kalastaja. Kesäisin vapaa-aikaa kuluu jokien varressa perhostamassa, ja talvella pilkkimässä.

Ota yhteyttä Villeen

PIRKANMAA

Mika Noronen, Tampereen toimipiste

Hei, olen Mika, perheenisä, aviomies, ystävä, ex-urheilija ja hirsikotikauppias. Tärkeitä arvoja elämässäni ovat perhe ja ystävät. Voittaminen motivoi minua.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin muokataan yhdessä hirsimarkkinoiden paras ja luotettavin tuote sekä palvelu juuri teille sopivaan muotoon. Voimme hoitaa kanssakäymiset mieleiselläsi tavalla: kasvotusten, etänä, sähköisesti tai puhelimessa.

Voit myös poiketa kaffeelle Tampereen toimistollemme ilman sen virallisempaa agendaa! Poikkeusaikana toki mieluiten sovittaessa.

Vapaa-ajalla suuntaan mielelläni hirsimökille oleilemaan. Asun itse keskustassa 1920-luvulla rakennetussa talossa, johon hirsimökki tuo sopivaa vaihtelua. Jos hirsimökkiä ei olisi, hirsikoti olisi ehdottomasti ainoa vaihtoehto myös minulle.

Mottoni: Pöytä ilman jalkoja on levy lattialla.

Ota yhteyttä Mikaan

Kaikki Suomen Hirsi-Kastelli-asiantuntijat näet täältä: