Uudet aistikkaat ja muokattavat hirsitalomallit ovat täällä!

Kotien ykkösen* uudet hirsikotikandidaatit tarjoavat terveellisen ja ekologisen asumisen juhlaa kapeillekin kaupunkitonteille. Hirsi-Kastelli-malliston tuoreet mallit ammentavat inspiraationsa Kastellin kodinhankkijoiden halutuimmista toiveista sekä nykyaikaisen hirsiasumisen hienoista mahdollisuuksista.

Kevään hirsiuutukaisemme ovat neliöitäänkin suuremmalta tuntuva Aisti 131, joka vastaa L-muotoisten omakotitalojen kysyntään, sekä yksi- ja puolitoistakerroksiset Väre 84 ja Väre 121, jotka tarjoavat näyttävää, terveellistä ja ekologista hirsiasumista erikokoisille perheille.

Uusista malleista on moneksi

Aiempien talomalliemme tavoin kevään hirsiuutukaiset ovat muokattavissa asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hirsi-Kastellin kunkin talomallin pohjaa, sisätilaratkaisuja sekä ulkoasua on helppo räätälöidä yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Talomallit ovat saatavissa vaivattomasti muuttovalmiiksi asti toteutettuna tai Viittä Vaille Valmiina toimitussisältönä, mikäli haluat viimeistellä kotisi sisätilat itse.

* Kastelli on ostetuin talomerkki Suomessa. Olemme pitäneet kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa jo 27 vuoden ajan. Lähde: Rakennustutkimus RTS Oy: Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV.

Uudet modernit hirsitalomallit

Aisti 131/147

L-mallinen hirsitalo tarjoaa omaa rauhaa tiiviisti rakennetussa ympäristössä. Aistin hulppean suuret ikkunat avautuvat omalle suojaisalle sisäpihalle, mikä on L-muotoisen hirsikodin supervoima etenkin kaupunkitonteilla. Neliöitäänkin isommalta tuntuva Aisti 131 kätkee hirsiseiniensä siimekseen avaran ja luonnonvaloisan olohuone-keittiön, neljä reilun kokoista makuuhuonetta sekä työhuoneen, josta voi halutessaan muokata vaikka viidennen makuuhuoneen tai toisen vaatehuoneen.

Väre 84/95

Vihdoin löytyy näyttävä ja hyvin suunniteltu hirsikoti myös kompaktille perheelle! Lumoavan tilatehokas ja näyttävä Väre 84 on puhtaan sisäilman hirsikeidas, joka istuu kauniisti pienellekin tontille. Kastellin huippusuositusta Kuori-mallistosta inspiraationsa ammentava harjakattoinen hirsikoti on moderni vastaus hirsiasumisesta haaveilevan kaupunkilaisen toiveisiin. Kodin päädyn kruununa kohoaa näyttävä katos, jonka alle avautuvalla viihtyisällä terassilla on ilo viettää aikaa lähimpien kanssa. Yksikerroksinen, yhden makuuhuoneen koti.

Väre 121/140

Moderni ja avara Väre-hirsikoti klassisella harjakatolla lumoaa niin urbaanin taajaman sykkeessä kuin maaseutumaisessa ympäristössäkin. Puolitoistakerroksinen kolmen makuuhuoneen hirsikoti versoaa Kastellin ylistetystä Kuori-mallistosta ja on suunniteltu istumaan kauniisti ja käytännöllisesti myös kaupunkitonteille. Kodin oleskelutilat avautuvat kohti hirsitalon päätyä, jossa hurmaavan suuret ikkunat tervehtivät päivänvaloa lattianrajasta asti. Ikkunoiden ulkopuolella levittäytyy viihtyisä terassialue, jonka ylle henkeäsalpaavan kaunis harjamallinen katos kohoaa. Kodin toinen pitkä sivu on pyhitetty tyylikkään kapeille ikkunoille, jolloin suojaisan seinustan saa suunnattua luontevasti naapuritonttia kohti.