Tutustu hirsitalojen asiantuntijaan: esittelyssä kauppias Harri Niskanen

Hirsi-Kastellin asiantuntijoiden kanssa pääset toteuttamaan hirsitalounelmasi melkeinpä missä päin Suomea tahansa. Tällä kertaa meillä on ilo esitellä muuttovalmiiden hirsikotien eksperttimme Harri Niskanen, jolla on laaja kokemus myynnistä ja rakentamisen eri aloilta. Harri palvelee sinua Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueen kotihaaveissa.

Keski-Suomi ja Pohjois-Savo
Harri Niskanen

Moi! Olen Niskasen Harri Viitasaarelta. Minuun voitte olla yhteydessä heti, kun hirsitalon toteuttaminen alkaa tuntua ajankohtaiselta. Kuuntelen asiakkaideni toiveita herkällä korvalla ja tulen mielelläni käymään myös tontilla. Jos sopivaa pohjaratkaisua ei löydy sellaisenaan, niin sellainen muokataan yhdessä.

Itselleni tärkeitä arvoja ovat muun muassa rehellisyys, perhe ja luonto. Asun maatilalla ja vapaa-aikanani teenkin monenlaisia maa- ja metsätilan hommia. Metsänhoito on hyvää vaihtelua päivätyölle. Siinä saa olla luonnon rauhassa omissa ajatuksissaan ja samalla saa liikuntaakin. Välillä on mukava istua mönkijän selkään tuulettamaan ajatuksia oikein kunnolla.

Palvelen asiakkaitani rehellisesti, luotettavasti ja maalaisjärkeä käyttäen, ja autan myös kertomalla oman näkemykseni, kun sille on tarvetta.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kysykää lisää. Hirsi-Kastelli on luotettava kumppani elämän isoimmille hankinnoille – eli kodille.

Katso Harrin yhteystiedot ja muutkin hirsitalokauppiaamme täältä: