Tutustu asiantuntijaan: esittelyssä hirsitalokauppias Maija Kanniainen

Asiantuntevat kauppiaamme palvelevat sinua ympäri Suomen. Tällä kertaa meillä on ilo esitellä muuttovalmiiden hirsitalojen asiantuntijamme Maija Kanniainen, joka auttaa tekemään hirsikotiunelmastasi totta Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella.

Pirkanmaa, Kanta-Häme
Maija Kanniainen, Tampereen toimipiste

Hei, olen Maija Kanniainen, hirsiasiantuntija apunasi! Talomyynnistä on tullut leipälajini, sillä olen aina ollut kiinnostunut rakentamisesta ja sisustamisesta. Olemmekin perheeni kanssa rakentaneet kolme omakotitaloa, joten laajaa omakohtaista tietotaitoa on karttunut koko rakennusprosessista alusta loppuun.

Omat kokemukset auttavat asettumaan myös asiakkaan asemaan. Yritän aina ajatella talon suunnittelussa, mitä itse tekisin, ja hakea myös sitä kautta toimivia ja juuri asiakkaalle sopivia ratkaisuja. On hienoa auttaa ihmisiä elämänsä ehkä isoimmassa hankinnassa ja lopulta nähdä valmis kotitalo, kun sitä on niin pitkään pyöritelty paperilla.

Vapaa-aikaa vietän perheeni kanssa, liikumme luonnossa ja talvisin harrastan avantouintia. Tällä hetkellä vapaa-aika menee pitkälti kolmannen talon viimeistely- ja pihahommissa. Pihatyöt varsinkin ovat hyvää vastapainoa työlle.

Pidän todella paljon asiakastyöstä. Asiakkaan kuunteleminen herkällä korvalla on minulle tärkeää. Rehellisyys, luottamus ja avoimuus ovat kaiken perusta ja haluan myös työssäni rakentaa kaiken tälle pohjalle. Olen saanut hyvää palautetta asiakkailta myös aktiivisesta asioiden hoitamisesta ja vastuun ottamisesta.

Suosittelen lämpimästi luonnollista, hengittävää ja arvonsa säilyttävää hirsikotia. Markkinajohtaja Kastellin laatu, luotettavuus ja palvelun ilo ovat arvokkaita asioita elämäsi tärkeimmässä hankinnassa. Olemme turvallisen vakavarainen perheyhtiö, joka nostaa huolet harteiltasi ja toteuttaa unelmiesi kodin pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella.

Ole rohkeasti yhteydessä minuun heti, kun sopiva tontti on tiedossa, niin voin auttaa koko kokonaisuuden hahmottamisessa. Etsitään ja räätälöidään yhdessä tontille ja tarpeisiisi sopiva hirsikoti laajasta hirsitalomallistostamme. Tulen myös mielelläni mukaasi tonttikäynneille!

Mottoni: Kun jotain tehdään, tehdään se kunnolla!

Ota yhteyttä Maijaan ja katso muutkin hirsitalokauppiaamme täältä: