Tutustu asiantuntijaan: esittelyssä hirsitalokauppias Kari Sahimäki

Asiantuntevat kauppiaamme palvelevat sinua ympäri Suomen. Tällä kertaa meillä on ilo esitellä muuttovalmiiden hirsitalojen eksperttimme Kari Sahimäki, joka auttaa tekemään hirsikotiunelmastasi totta Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueella.

Pirkanmaa, Kanta-Häme
Kari Sahimäki, Tampereen toimipiste

Moro! Olen Kari Sahimäki Tampereen kupeesta, Ylöjärveltä. Koko ikäni olen ollut ihmisten kotien ja vapaa-ajan asuntojen kanssa tekemisissä, ammattirakentajana, talokauppiaana ja ikkunakauppiaana. Minulta saatte asiantuntevaa ja aikaansaavaa palvelua.

Ahkeruus ja intohimo kaikkeen mitä tekee, tekee ihmisestä onnellisen. Olen vahvasti sitä mieltä, että koska elämme tällä Telluksella vain kerran, jokaisesta päivästä täytyy nauttia, eikä murehtia turhista pikkuasioista. Minusta on hienoa nähdä, kuinka ihmisten hirsikotiunelmat toteutuvat pala palalta. Se tuo myös itselle aina uutta motivaatiota ja virtaa uuteen päivään.

Perheeseeni kuuluu vaimoni, kolme aikuiseksi ennättänyttä lasta, kolme suomenlapinkoiraa ja kaksi kissaa. Vapaalla ollessani lenkkeilen koirien kanssa, käyn bänditreeneissä – kyllä, basistikin kaipaa joskus harjoittelua vaikkei tarvitsisikaan – sekä remontoin kaikkea pientä omassa ja lasten asunnoissa.

Suosittelen kaikille lämpimästi nykyaikaista, turvallista ja arvonsa säilyttävää Hirsi-Kastelli-kotia. Olen varma, että jos nyt tekisin itselleni uuden talon, se olisi Hirsi-Kastelli: kaikki on mietitty just eikä melkein, ja valinnanvaraa löytyy jokaiselle. Asun itsekin vuonna 1934 rakennetussa hirsitalossa. Hirret ovat edelleen kuin uudet ja sisäilma kodissa aivan loistava.

Ole rohkeasti yhteydessä minuun jo heti projektin alkumetreillä. Tarjoan myös luonnosteluun apua, jos mallistosta ei suoraan löydy täydellistä ratkaisua. Uppoudun jokaiseen hankkeeseen kuin omaani, ja pyrin olemaan apuna mahdollisimman hyvin. Tulen myös mielelläni tonttikäynneille.

Mottoni: Basso, lahja musiikille.

Ota yhteyttä Kariin ja katso muutkin hirsitalokauppiaamme täältä: