Tutustu asiantuntijaan: esittelyssä Hanna Rautiola, omistautunut hirsitalokauppias

Asiantuntevat kauppiaamme palvelevat sinua eri puolilla Suomea. Nyt meillä on ilo esitellä muuttovalmiiden hirsitalojen eksperttimme Hanna Rautiola, joka on pienestä pitäen halunnut auttaa ihmisiä, ja auttaa nyt tekemään hirsikotiunelmastasi totta
Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella.

Pohhjois-pohjanmaa, lappi
Hanna Rautiola, Oulun toimipiste

Hei, olen Hanna Rautiola, hirsiasiantuntija palveluksessas! Olen pienestä pitäen halunnut auttaa ihmisiä, ja rakastan haasteita sekä ongelmanratkaisua. Nykyisessä työnkuvassani kauppiaana nautin joka päivä siitä, miten pystyn näin suuressa asiassa kuin kodin rakentamisessa olemaan ihmisille aidosti avuksi. Koen, että tämä työ on unelmatyötäni.

Haluan olla sellainen kuin toivoisin kauppiaan olevan itselleni, aidosti ihmisille hyödyksi. Olen saanut kuulla, että ymmärrän erityisen hyvin tämän päivän rakentajan toiveita, sillä seuraan rakentamismaailmaa ja suuntauksia paljon eri kanavissa. Otan aidosti kaikki osapuolet ja heidän ajatuksensa huomioon. Selvitän asioita tehokkaasti ja tarkasti, sillä en usko ympäripyöreään suunnitteluun. Minulle on erittäin tärkeää, että asiakas tietää, mitä on ostamassa ja miten asiat etenevät.

Työssäni parasta on saada hymy asiakkaiden kasvoille, kun he ymmärtävät, että unelmalta tuntunut projekti on toteutettavissa.

Elämässä tärkeää on perheen ja ystävien kanssa yhdessä koetut hetket. Olen tarhaikäisen tytön ylpeä äiti ja naimisissa tyttäreni isän kanssa. Seikkailemme yhdessä koko perheenä ja rakastamme matkustelua sekä uusien paikkojen tutkimista. Rentoudun liikkumalla ja pallopeleistä varsinkin tennis on lähellä sydäntäni.

Voin koko sydämelläni suositella Hirsi-Kastellia unelmien toteuttajana: Meillä lähdetään aina liikenteeseen asiakkaan toiveista ja tarpeista. Hirsi-Kastellilla panostetaan suunnitteluun ja rakenteet tehdään sekä laadukkaasti että kustannustehokkaasti.

Olkaa rohkeasti yhteydessä matalalla kynnyksellä! Olemme mielellämme avuksi jo suunnittelun varhaisista vaiheista asti. Kokeneena talotoimittajana voimme tehdä joustavasti haluamanne muutokset pohjiin, tai pystymme lähtemään liikkeelle omista suunnitelmistanne ja haaveistanne. Yhdessä mietiskelemällä voimme löytää ratkaisuja, joita ei yksin olisi ehkä keksinytkään.

Tätä työtä pitää tehdä korkealla moraalilla ja aidolla halulla auttaa. Parasta on, kun kuulen asiakkaalta, että he tulevat juttusilleni läheisensä suosittelun vuoksi. Tällöin tiedän, että asiakkaat ovat toimintaani tyytyväisiä ja puhumamme asiat ovat toteutuneet.

Mottoni: Unelmat on tehty toteutettaviksi. Eletään parasta elämää tässä ja nyt.

Ota yhteyttä Hannaan ja katso muutkin hirsitalokauppiaamme täältä: