Hirsi-Kastellin uudet hirsitalomallit ovat täällä

Loimme lisää urbaaniin ympäristöön istuvia moderneja ja läpikotaisin vastuullisia hirsikotimalleja, jotta perheesi voi poimia parhaat puolet kaikesta: kaupungin sykkeestä ja luonnon rauhasta. Syksyn tulokkaat ovat kokoansa avarampi Aisti 94 sekä nerokas Väre 90, joka kasvaa perheesi mukana puolitoistakerroksiseksi Väre 127 -kodiksi.

Uusista malleista on moneksi, sillä Hirsi-Kastellin aiempien talomallien tavoin myös uutuusmallit ovat muokattavissa asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kunkin talomallin pohjaa, sisätilaratkaisuja sekä ulkoasua on helppo muokata yhdessä hirsiasiantuntijoidemme kanssa. Talomallit ovat saatavissa vaivattomasti muuttovalmiiksi asti toteutettuna tai Viittä Vaille Valmiina toimitussisältönä, mikäli haluat viimeistellä kotisi sisätilat itse.

Väre 90/127 -hirsitalo elää tarpeesi mukaan

Yksikerroksinen Väre 90 on taloudellinen, terveellinen ja turvallinen hirsikoti kasvavalle perheelle. Ullakon voi myöhemmin muuttaa lämmitetyksi asuintilaksi – tai halutessasi voit hankkia suoraan valmiilla yläkerralla varustetun Väre 127 -kodin. Fiksu Väre kasvaa siis jopa neljän makuuhuoneen kodiksi. Yksikerroksisessa mallissa porrasvarauksen tilalle saa kätevän pantryn tai vaatehuoneen.

Aisti 94 – klassisen kaunis hirsikoti ilman hukkaneliöitä

Rentoutuminen on helppoa kodissa, jossa voi aistia puhtaan suomalaisen puun läsnäolon joka solullaan. Kustannus- ja tilatehokas Aisti 94 tarjoaa runsaasti terveellistä tilaa elämälle nerokkaan pohjaratkaisunsa ansiosta. Kun pinta-alaa ei tuhraudu hukkaneliöihin, kompakti hirsikoti pystyy tarjoamaan kolme makuuhuonetta asukkailleen.