Hirsi-Kastellin hinta pitää – tarjoamme uusiin talokauppoihin hintaturvan

Kastelli-talojen hintaturva suojelee kodinrakentajia ikäviltä ja markkinoiden epävarmuuden vuoksi vaikeasti ennakoitavilta hintayllätyksiltä hirsikodin rakentumisen aikana.

Ailahtelevina aikoina turvallisuus on kultaa. Kastelli-talojen korkea laatu, vakavaraisuus ja toimitusvarmuus ovat mittaamattoman arvokkaita asioita elämäsi tärkeimmässä hankkeessa.

Otamme muiden rakentamiseen liittyvien huolien lisäksi harteiltasi pois hintojen nousun aiheuttaman paineen. Meidän kanssamme voit huoletta edistää kotiunelmaasi siinä aikataulussa, kun perheesi toive ja tarve on – ilman pelkoa rakennusbudjetin ylittymisestä materiaalihintojen nousun vuoksi. Kun toimit ajoissa, Hirsi-Kastellin kanssa sovittu kauppahinta pitää:

Tarjoamme 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta. Sillä takaamme, että Hirsi-Kastellin kanssa sopimasi kauppahinta pitää, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä.

Hintaturva on saatavilla 25.8.2022 lähtien toistaiseksi.

Luotettavan kumppanin kanssa kotiunelman toteuttaminen on turvallista

Moni empii rakennusprojektin aloittamista markkinoiden epävarmuuden vuoksi, mutta luotettavan kumppanin kanssa siihen ei ole tarvetta – turvallinen ja vakavarainen talotoimittaja pysyy vakaana turbulensseissakin.

Hirsi-Kastellin hintaturvan ansiosta voit luottaa siihen, että unelmiesi kompromissiton hirsikoti valmistuu sovitulla kauppahinnalla, ajallaan ja juuri halutunlaisena.

Toimitusvarmuutemme taustalla on pitkäikäisen, yli satavuotiaan, Harjavalta-perheyrityksen tietotaito ja vastuullisesti hoidettu talous. Tämän, pitkälle hiottujen prosessiemme ja Kastellin yli 30 000 toteutetun talon kokemuksen vuoksi olemme turvalliset hartiat, joihin on helppo nojata elämäsi tärkeimmällä kotimatkalla.

Toimintamme on sertifioitu ISO 9001 -laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti. Vastaamme omasta ja kumppaneidemme laadusta omilla kasvoillamme, ja kotisi toteuttajat maksavat veronsa Suomeen.

Kastelli-talot on ansainnut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, joka on merkki positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Kastelli-talot on ollut ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1994 lähtien (Rakennustutkimus RTS Oy Omakotirakentajatutkimus 2021/22 RV).

Talomallista tai omista kuvista, Hirsi-Kastelli on turvallinen ja hintavarma valinta kompromissittoman hirsikotisi toteuttajaksi: