Esittelyssä hirsitalokauppiaamme Pertti Haverinen

Hirsi-Kastellin asiantuntijoiden kanssa pääset toteuttamaan hirsitalounelmasi melkeinpä missä päin Suomea tahansa. Tällä kertaa meillä on ilo esitellä muuttovalmiiden hirsikotien eksperttimme Pertti Haverinen, joka palvelee sinua Uudenmaan alueen hirsikotihaaveissa.

Uusimaa
Pertti Haverinen, Vantaan toimipiste

Hei! Olen Mäntyharjulla syntynyt ja opiskeluaikoina pk-seudulle muuttanut yrittäjä, muusikko, musiikkituottaja ja ennenkaikkea sinun kotiasiantuntijasi. Suoraselkäisyys ja rehellisyys ovat itselleni tärkeitä arvoja. Arvostan yli kaiken ihmisten aitoutta. Hirsikin on aito asia. 

Musiikki on aina lähellä sydäntäni. Voisi luulla, että säveltämisessä ja talon rakentamisessa ei ole mitään yhteistä, mutta näen niissä saman haasteen: molemmat pitää rakentaa toimivaksi kokonaisuudeksi, jotta ihmiset tykkäävät. Jokainen biisi on kuin talo ja jokainen talo kuin biisi – perustukset ja sisältö pitää olla kunnossa, jotta homma toimii.

Talokauppiaaksi siirryin vuonna 2010, toimittuani siihen asti musiikkialan yrittäjänä. Suvussani on ollut kirkonrakentajia, ja isoisäni oli rakennuksilla kymppinä eli työnjohtajana. Käsieni kautta on liikkunut satoja taloja ja asuntoja, joten tiedän hyvin, mitä ihmiset kaipaavat erilaisissa elämäntilanteissa. 

Laadukas hirsi, Suomen suurimman puutalotoimittajan viimeisen päälle hioma muuttovalmiskonsepti ja ison, vakavaraisen yrityksen turvallisuus ovat suuri etu hirsikotisi toteuttamisessa. Kokeneena kiinteistönvälittäjänä myös tiedän, että hirsitalo säilyttää arvonsa! 

Rohkaisen ottamaan yhteyttä jo varhain, heti kipinän syttyessä. Kun yhteinen suunnittelu aloitetaan ajoissa, budjetti osuu kohdalleen ja projekti sujuu ilman ylimääräisiä rönsyjä. Olen hyvä kuuntelija ja autan löytämään oikeat ratkaisut, jotta saatte varmasti tarpeitanne ja toiveitanne vastaavan kodin.

Mottoni: Kun jotain tehdään, se tehdään kunnolla ja perusteellisesti.

Ota yhteyttä Perttiin ja katso muutkin hirsitalokauppiaamme täältä: